Zware buikspieroefeningen
Gevorderden Workouts

Zware Buikspieroefeningen – Workout voor Gevorderden

Door

Ik heb al meerdere buikspieren workouts op mijn kanaal staan. Stuk voor stuk zijn ze populair, jullie doen ze graag. Ik krijg dan ook vaak verzoekjes voor nieuwe. 5 jaar geleden plaatste ik een extra zware training voor de buikspieren. Ik vond dat deze hard toe is aan aanvulling! Vandaag dus een nieuwe gevorderde workout met zware buikspieroefeningen!

Belangrijk!

Dit is dus een workout die geschikt is voor gevorderde sporters. Ben jij een beginner? Start dan met mijn beginner workouts. Als je deze goed kunt doen, kun je een stapje verder gaan.

Ik raad je aan om voorafgaand aan deze workout een warming up te doen. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een paar minuten stevig te stappen of te te joggen op de plaats. Hierna is je doorbloeding verhoogd en zijn je spieren warm, wat blessures helpt voorkomen.

Ik vind het mega belangrijk dat je niet alleen de focus legt op het trainen van de buik! Doe ook oefeningen voor de onderrug en voor andere spieren van het lichaam. Het is dus altijd het beste om lekker af te wisselen met verschillende workouts en niet constant dezelfde te doen.

Platte buik?

Heel veel mensen denken dat ze van het doen van buikspieroefeningen een platte buik krijgen. Dat is niet het geval. Met deze oefeningen versterk je je buikspieren. Of je een strakke platte buik hebt, ligt aan je vetpercentage. Je kunt Deze verlagen door gezond te eten en veel te bewegen. Kijk anders eens een van mijn video’s over vetverbranden. Sterke buikspieren zorgen overigens wel voor een betere houding. Ook is de kans dat je een sixpack krijgt groter, doordat ze groter en daardoor beter zichtbaar worden.

Heel veel succes met deze workout!

Groetjes, Marloes

Ga jij deze zware buikspieroefeningen doen? Of sla je over?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Leen 2 jarengeleden

  Nike is mijn favoriete sportmerk

  Reageer
  • VICTOR 1 jaargeleden

   MIJN FAVORIETE SPORTMERK IS HOKA

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: