Zwanger workout
| 13 september 2021

Zwanger workout – Oefeningen voor thuis!

Een van de meest gestelde vragen van de afgelopen tijd: ga je ook een zwanger workout maken? Ja dat zat in de planning! Hier is hij dan eindelijk. Niet zomaar…maar ook om te vieren dat mijn online cursus ‘Fit en gezond zwanger’ eindelijk te koop is! Omdat ik me besef dat het niet voor iedereen financieel haalbaar is de cursus aan te schaffen, vandaag een compleet gratis workout die je kunt doen tijdens de zwangerschap.

De oefeningen doe je gewoon thuis, of waar jij maar wilt. Je hebt alleen een matje nodig, of iets anders zachts om op te liggen. Tijdens de training geef ik je tips en aandachtspunten om de oefeningen goed uit te voeren. Hierdoor kun je in het eerste trimester wat zwaarder trainen en rustiger aan doen in het derde trimester. Je past het gewoon aan jouw eigen kunnen aan!

Ik hoop dat je genoten hebt van deze workout. Mocht je interesse hebben in mijn cursus, dan lees je er hier meer over. Ik zal er binnenkort ook nog meer over vertellen in een video.

Heel veel succes met sporten en bewegen en ik wens je een hele fijne zwangerschap.

Groetjes, Marloes

Ben jij zwanger? Hoeveel weken? Ga je deze zwanger workout doen?

2 reacties

  1. Toch even gespiekt bij je cursus. Okee… Ik ben echt blij dat ik de eindstreep bijna heb gehaald (36 weken)…. Maar damn… De cursus ziet er goed uit en ik had m graag gedaan!! En nee … Er komt geen zwangerschap meer ๐Ÿ˜‰.

    Succes aan alle deelnemers ๐Ÿ’ชโค๏ธ.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram