| 5 oktober 2015

Warming up Routine #2 – Aerobics en Rekken

Ik kreeg laatst de vraag of ik eens een nieuwe warming-up routine kon maken. Dat heb ik gedaan! Ik kan me voorstellen dat het voor jullie niet prettig is om telkens dezelfde video te gebruiken :). Ik heb het dit keer helemaal anders aangepakt. We doen een hele korte, super simpele aerobics routine op muziek. Qua muziek zit ik altijd met copyrights, dus ik heb een muziekje gezocht in de YouTube bibliotheek. Niet de meest leuke muziek, maar wel functioneel. Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden!Deze video is dus ideaal voordat je een andere video gaat uitvoeren. Je maakt je spieren warm en je rekt ze even op. Hierdoor is de kans op blessures kleiner.

Ik hoor graag jullie feedback op deze video. Is het leuk zo met een muziekje? En is het prettig dat ik andersom sta? Of toch liever gewoon zoals jullie van me gewend zijn?

Groetjes, Marloes

Doe jij altijd een warming up? Of sla je hem ook wel eens over?

7 reacties

 1. Joepieieie!! Dat was mijn vraag, dus allereerst dankjewel voor deze nieuwe video.
  Ik ga ‘m morgen doen, maar heb wel al even gekeken, want ik werd natuurlijk ook benieuwd naar dat liedje. En dat is inderdaad geen muzikaal sportief hoogstandje, maar muziek er bij is wel fijner. Deze mist gewoon de echte bass, dat maakt t ook wel komisch!
  Dat je met de rug naar de canera staat, vind ik hierbij wel prima. Vooral omdat je gebruik maakt van de spiegel, dat maakt het helemaal prima.
  Ben benieuwd, ga ‘m morgen gebruiken! Thanxxxx

 2. Hee Marloes,

  Ik heb deze vandaag voor het eerst gebruikt samen met een vriendin van me & we waren er zeker super tevreden over!
  We zijn beiden beginners en pas begonnen met afvallen ofja een poging daartot!
  Deze is voor ons zeker een goede oefening om af en toe eens te herhalen
  en ook erg leuk om te doen!
  Super!!!!

 3. Hoi Marloes , dit is de 2 de keer dat ik de warming up routine 2 heb gedaan. Vanavond weer gedaan dus, en ik vind hem goed, en is goed te volgen. Heb daarna de workout van euhh die van bijna 22 of 30 min. gedaan. En dat bevalt goed, lekker zweten en ik voel t goed wat ik gedaan heb. En de workouts had ik al wat vaker gedaan. Ben goed tevreden. Groetjes Marian , alvast een heel Goed enGezond 2016 gewenst.

 4. Heb je gevonden in de corona-gebeuren. zelfs mijn lief is mee gaan doen. Dus dank daarvoor. Ik stuur je URL naar iedereen. En wat het muziekje betreft: te gek. deed mij denken aan mijn opa die zat te swingen op zijn orgel. Sentimental journey. Love It.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram