| 21 december 2015

Video: Buikspierkwartier!

De video’s met oefeningen voor de buikspieren zijn heel populair bij jullie. Ik had tussen het leren door even zin om een workout op te nemen, dus ik legde een matje onder mijn kerstboom en ging aan de slag! Ik daag jou uit om hetzelfde te doen, desnoods terwijl je jouw favoriete kerstfilm kijkt…ga liggen en doe mee!In de video geef ik je tips over je houding. Controleer jezelf goed, dan verminder je de kans op een blessure. Als je nog vragen hebt, dan kun je die hieronder stellen.

Groetjes, Marloes

Train jij vaak je buikspieren? Of juist niet?

17 reacties

 1. Ik train mijn buikspieren over het algemeen 2x per week specifiek. Dit doe ik dan niet met een buikspierkwartier, maar eigenlijk op dezelfde manier als andere spiergroepen. Met gewicht en een bepaald aantal herhalingen. Ook de Hanging Leg Raise vind ik steeds leuker worden (erg pittig, maar lukt steeds beter). Voor de rest pak ik mijn romspieren ook mee tijdens het doen van compound oefeningen 🙂

  1. hoi Marloes,

   mijn vrouw en ikzelf zijn fans van je video’s. ga zo door, prima!
   Ik heb maar 2 oefeningen voor beginnende heupgewrichtsklachten die ik dagelijks doe. Heb jij nog meer goede oefeningen om de heup/bil spieren te trainen.
   mijn oefeningen
   1. in stand op een been staan, gebogen knie, gedurende 1 minuut, allebei benen en 3x
   2. zijligging een been op en neer 20x, beide kanten en dan 3x

 2. Zelfs mijn 6 jarige dochtertje vind jouw video’s geweldig.
  Als er weer een nieuwe is trekt ze haar gymkleding van school aan en gaat met je meedoen.
  Echt zo leuk om te zien!

 3. Hoi Marloes,

  Een heel leuke video, dankjewel!
  Maar… Hoe kan ik nu het beste zonder equipment mijn onderrug trainen? Daar kan ik niet zo goed achter komen eerlijk gezegd.
  Alvast bedankt,

  Linda

 4. Ik voelde m’n buikspieren hard branden! Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik mijn buikspieren niet vaak (genoeg) train, maar deze video vind ik wel heel erg motiverend 😉

 5. Lekker bezig hoor.. heb even mee getraind met je buikspier kwartier.
  respect! ben best wat gewend maar dit blijf je voelen in je buik. altijd goed!! dit geeft me wel weer energie om door je gaan.

  Ga zo door!!

  Top

 6. Hoi marloes, ten eerste train ik regelmatig met een work out van jou. Pittig en duidelijk. Ik doe je buikspierkwartier en was ook zeer verheugd dat er een nieuwe was. Nadat ik de oude van 2013 had gedaan, dacht ik de nieuwe er achteraan te doen. Ook prima, maar een ding, hij lijkt wel heel erg op die van 2013. Er zitten veel dezelfde oefeningen in. Nogmaals, de HITT, de armen met dumbells , die grote bal, ik doe ze heel graag. Complimenten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram