billen thuis workout
| 22 maart 2020

Thuis workout – Billen, benen & Afvallen

Ik ben weer voor jullie aan de slag gegaan met een thuis workout. Super trots ben ik op het feit dat ik ook een timer heb weten in te bouwen! Doordat ik momenteel meer tijd heb om te focussen op mijn online bedrijf, ben ik de kwaliteit daarvan langzaam aan het opschroeven. Ik hoop van harte dat jullie dat merken :). Doe voor nu lekker mee met deze pittige workout voor benen, billen en afvallen.

Ik hoop dat je genoten hebt van de training! Je zou me super helpen als je deze wilt delen met anderen om je heen.

Groetjes, Marloes

Heb jij deze workout gedaan? Wat vond je ervan?

20 reacties

 1. Hi Marloes ,

  Hier een berichtje van je verre nichtje in het verre westen van Nederland !! Ik heb je oefeningen laatst gevonden via YouTube , omdat ik oefeningen voor mijn onderrug zocht . Wat een fijne workout was dat ! En daarna zie ik; nu we thuis zitten ) dat je nog veel meer workouts hebt ! We doen 2 keer per dag allemaal mee πŸ™‚ dankjewel en sterkte veel gezondheid gewenst in deze bizarre tijd . Veel succes met alles ook voor je bedrijfje ! Ben je zelfstandige ? Groetjes vanuit Haarlem , Franka waardijk .

 2. Hoi Marloes,
  Leuke afwisselende workout!
  Grijs hemdje (under armour), kort zwart broekje (H&M) groen/roze schoenen (Adidas)
  Groetjes Bianca

 3. Hoi Marloes, wat ontzettend fijn die extra workouts πŸ‘Œ. Ik ben 70 jr. en ga altijd nog naar de sportschool. Vaak doe ik nog tussendoor jouw workouts. Ik volg je al jaren en door jou stimulans naar de sportschool gegaan. Zo fijn dat we nu thuis door kunnen gaan met nieuwe workouts van jou. En de timer is super, fijn voor je dat je daar nu tijd voor hebt. πŸ‘πŸ‘. Ik heb er van overtuigd dat er zo veel goede dingen gebeuren nu dat het ons ook veel goeds zal brengen. Dank je wel. 😘

 4. Wat een leuke workouts geef je ! Omdat het sporten nu niet kan in de sportschool een hele mooie kans wel in beweging te blijven . Een aanrader !

 5. Hi Marloes,

  Net je workout gedaan! Ik vind het soms moeilijk om mezelf te motiveren om thuis te sporten (ik ga normaal gesproken altijd naar de gym) maar met jouw videoΒ΄s geven me wel altijd motivatie!!
  Love hoe positief je altijd bent!

  groetjes
  Noor

 6. Ohhh, ik zit de hele tijd je insta te checken.
  100.000 abonnees!
  Maar niks nog… misschien heb je het zelf nog niet gezien.
  Ik dacht nu komt er een foto in je story van een juichende Marloes.
  Van harte in ieder geval, dik verdiend!

 7. Ik heb vanochtend in alle vroegte hardgelopen (dat voelde al illegaal, maar het was nog heel rustig in de duinen) en ook even touwtje gesprongen (het hoepelen lukt nog niet erg) – morgen ga ik denk ik je workout doen.
  Gefeliciteerd met de 100.000! <3 <3 <3

 8. Ik ging vanmiddag hardlopen. Redelijk wat mensen buiten, ik werd verdrietig want ik was de (op 1 iemand na) enige die bewust met een boog om de mensen heen ging. Iedereen bleef lekker op het pad lopen, naast elkaar en het ergste is nog dat ik rare blikken kreeg, dat ik door de berm ging en mensen stoten elkaar aan van zie je dat? Normaal ben ik heel ontspannen na het lopen, maar nu kwam ik met meer frustratie terug…….. jammer.

 9. Normaliter ga ik altijd naar de sportschool en doe BBB. Toen kreeg ik een tip van m’n schoonzusje om dit eens te gaan doen. Gisteren gedaan en voel de spierpijn! Lekker! Erg leuk! Dus aankomende weken zal ik mij op zolder moeten vermaken… Lekker fit blijven in deze rare periode!!

 10. Woeiiii ik denk even lekker trainen met Marloes, gezellig! Nou als ik een foto kon posten.. zweet druppels langs mn gezicht! Heerlijke work out!! lekker pittig, i like!
  ik.sta op een zolder met een 3/4 reebok crossfit πŸ˜‰ broek, en een t-shirt met sportbh.
  Hele fijne workout op die schaatsbewegingen na.. vreselijk! Moet dan altijd lachen je accent schaats bewegingen haha echt iets noordelijks πŸ™‚ heb ze wel gedaan en volgehouden! woehoeeee!

  Thanks en tot de volgende, gr Priscilla

 11. Thanks weer!
  Heerlijke workout. Veel gelijkenissen met mijn normale sportuurtje.
  Ben blij dat ik je site gevonden heb. Motiveert me om nu ook te blijven sporten naast het hardlopen..
  Enne… roze shirt decathlon + under armour broek zwart πŸ™‚
  Fijne avond
  ,

 12. Hoi Marloes,
  Pittig, maar heerlijk!
  wat fijn ook met die timer erbij, top!
  wat had ik aan, wil je dat echt graag weten? een zwarte legging met een gat erin, een onderbroek die geen rek meer heeft, en een oude zomerhemd, hahaha
  en nu douchen! bedankt!
  lieve groet,
  Francisca

 13. Hoi Marloes!
  Nog gefeliciteerd met de 100k abonnees! πŸ™‚
  Om je vragen te beantwoorden: het was een chille workout en ik droeg een energy seamless setje van Gymshark.
  Ik heb nog wel een tip / vraag: ik zag toevallig bij een van je eerdere gevorderden workouts dat je op deze blog een korte uitleg van de oefeningen had gegeven. Is het mogelijk om dat vaker te doen bij video’s? Ik ben dus zo’n blind persoon die jouw workouts doet (toegegeven, sinds we verplicht thuis zitten) en hoewel je uitleg vrij goed is, mis ik soms net wat details in de video.

 14. Sinds deze week doe ik de gevorderden work outs; pittig maar heerlijk voldaan gevoel achteraf!
  Wat ik aan had; zwarte sportlegging en hempje!

  Even compliment; super dat je de hele work-out met ons doet en niet 1x de opdrachten en dat we het daarna zelf moeten doen. Dit werkt echt wel motiverend, net als jouw motiverende aanmoedigingen tussendoor!
  Thnx!!

 15. Hoi Marloes, vandaag 13-3-2021 pas deze workout van jou ontdekt. Leuk afwisselend en prima vol te houden. Fijn dat er een hamstring oefening in zit. Ivm hardlopen doe ik die zelf extra maar zat nu al in je workout. Top. Qua sportkleding heb ik hardloop outfit aan. Lekker functioneel en zit goed.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram