Gemiddeld Workouts

30 min. Thuis Workout Afvallen – Cardio en Full Body

Door

Ik gaf het afgelopen woensdag al aan op instagram, ik heb weer een lange workout voor jullie. Deze werd heel vaak aangevraagd door jullie en ik vind het super leuk om iets te doen met deze verzoekjes. Deze training is ideaal als je wilt afvallen, want het is een combinatie van cardio (conditie en vetverbranding) en kracht voor alle spieren van het lichaam. Ik hoop dat je hem leuk vindt! Heel veel succes.Je hebt voor deze workouts een matje nodig, een stoel of iets anders om op te steunen en twee flesjes met water of twee dumbells. We doen eerst een warming up, dan starten we met de workout. Hierin doen we 7 krachtoefeningen, gevolgd door 3 cardio oefeningen. We werken constant 1 minuut en hebben 10 seconden de tijd om door te draaien naar de volgende oefening. Hiervan doen we twee sets.

Daarna eindigen we met een cooling down. In een half uur heb je op deze manier een hele complete workout waarmee je super effectief traint.

In de workout leg ik de verschillende oefeningen uit en ik geef tips voor je houding. Controleer jezelf altijd. Voer een beweging liever langzaam uit met een goede houding, dan dat je te snel beweegt. Het kan ook ontzettend helpen om de oefeningen eerst voor de spiegel uit te voeren, zodat je jezelf kunt controleren met mijn tips.

Ik denk erover om ook een nieuwe 30 minuten durende cardio workout op te nemen. De vorige die ik opnam is ontzettend populair, dus misschien leuk voor de afwisseling!? Wat zeg jij? Een goed idee? Of heb je een ander verzoek?

Heel veel succes! Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd wat je van deze training vind. Laat maar even weten als je hem hebt gedaan.

Groetjes, Marloes

Zou jij een nieuwe lange cardio workout willen zien?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (27)
 1. Anne 5 jaargeleden

  Oh wat leuk, deze nieuwe workout! Mijn benen zijn vandaag nog een beetje moe van je benenworkout video van gisteren, maar voor morgen staat deze zeker op de planning!
  En mijn antwoord is absoluut “ja”! Ik doe de 30 min cardio workout heel regelmatig en het lijkt me leuk om een nieuwe te zien! ?

  Reageer
 2. Vera 5 jaargeleden

  Mijn been is langzaam herstellende van een zweepslag, maar als ik weet kan sporten, ga ik m zeker doen! Dus ja, hoe nog een fan van de huidige 30 min cardio en dus zou een nieuw variant zeker welkom zijn.
  Ik verheug me erop dat ik m binnenkort kan gaan doen!

  Reageer
 3. Kim 5 jaargeleden

  Ik ben voor een nieuwe cardio workout. De vorige is ook goed. Maar meer afwisseling is altijd goed. ?

  Reageer
 4. Marion 5 jaargeleden

  Yeah, ik zeg doen! Doe graag cardio en vetverbranding, dus zie deze graag!

  Reageer
  • Marion 5 jaargeleden

   Deze is leuk! Ik ben nogal kieskeurig welke oefeningen ik fijn vind, haha! Zo’n training waarbij je eigenlijk een circuit creëert vind ik heerlijk! Bedankt weer:)

   Reageer
 5. Rox 5 jaargeleden

  Ik denk dat mijn onderburen deze workout zeker leuk gaan vinden 🙂

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Hhahaah, ze zijn vast trots op je 😉

   Reageer
 6. Lisanne 5 jaargeleden

  Hé Marloes,

  Je hebt ooit een video gemaakt over pull ups en chin ups. Zou je ook eens een video willen maken over de hip thruster. Variaties voor thuis en in de sportschool bijv.
  Groetje!

  Reageer
 7. Vivian 5 jaargeleden

  Ik heb de workout al gedaan en vond hem super!! 🙂

  Reageer
 8. Cootje 5 jaargeleden

  Wow ik dacht, 30 minuutjes doe ik wel even, maar ik vond het echt pittig! Moest dus af en toe pauzeren maar hopelijk als ik deze vaker doe zal ik verbetering zien. Super leuk!

  Reageer
 9. Roos 5 jaargeleden

  Ik ga hem zo direct doen! Ben benieuwd..

  Reageer
 10. Annet Rijpstra 5 jaargeleden

  Ga hem morgen even doen, LEUK!

  Reageer
 11. Hendrina ter Keurs 5 jaargeleden

  Hallo Marloes

  graag zou ik deze workout doen, maar ik heb een kunstknie en dan kan ik niet zo goed springen, dan krijg ik last van mij knie, hoe kan ik dan mij warm maken?

  gr Hendrina

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Ik raad je aan om een beginner workout te doen en niet deze. In behinner workouts spring ik niet.

   Reageer
 12. isabelle 5 jaargeleden

  Hey Marloes,ik doe hem morgen!Benieuwd!zoals je al wel weet doe ik minstens 4x per week je touwtje springen work -out,ik ben er dol op!Kan je deze ook nog langer doen of heeft dat dan geen effect meer bijvoorbeeld nog eens16 minuutjes erbij?Hij is zaaaaalig!En wat nog zaliger is,is dat je eigenlijk mijn ‘thuis personal coach’bent zonder dat ik de deur uit moet,ik heb een drukke en zware job in een restaurant als sommelier,ik zie zoveel mensen,dat ik ervan geniet om alleen te sporten met jou!Geweldig!oja en de gezonde tussendoortjes lukt heel goed,maar chocolade blijft moeilijk(uiteraard wel de 92 percent cacao)pure nibs.Proficiat hoor,je hebt een hele leuke site!

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Zo leuk om te horen!! Dank je wel. Ik vind het mega leuk om jouw personal coach te zijn :). Je kunt die workout inderdaad gerust langer maken!

   Reageer
 13. Marianne 5 jaargeleden

  Super!! Ga hem morgen doen. Ik heb een vraag. ..ik heb op my fitnesspal mijn calorieën berekent en ik kijk naar jou tips qua eetwijze. Nu zit ik wel aan mijn calorieen maar haal bijvoorbeeld niet mijn eiwitdieet en koolhydraten is dit erg?

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Dat ligt aan je doelen…maar als die gewoon liggen op afvallen en strakker worden dan is dat niet zo’n groot probleem hoor!!

   Reageer
 14. Lisa 5 jaargeleden

  Hi Marloes,

  Leuke work-out!!
  Ik ben ook fan van een nieuwe 30 min cardio work out! Leuk alternatief als je echt geen zin hebt om tev’ gaan hardlopen 🙂
  Grts,
  Lisa

  Reageer
 15. Anna de Groot 5 jaargeleden

  Poeh! Dat was een stevige workout. Doorgaans ga ik vijf keer in de week 1 uur en 15 minuten in de sportschool aan de slag, maar nu ben ik moeier.

  Groeten!

  Reageer
 16. Kim 5 jaargeleden

  Hoi Marloes
  Ik vroeg me af hoeveel calorieeen je ongeveer met deze workout verbrand???!

  Reageer
 17. Majelle 5 jaargeleden

  Wat een leuke afwisselende workout. En fijn dat het een langere is.

  Reageer
 18. Rita 5 jaargeleden

  Hoi Marloes
  Door het slechte weer niet hardlopen vandaag maar niks doen is geen optie
  Toen kwam ik jou tegen echt top
  Heerlijk 30min gesport

  Reageer
 19. N. Hool 5 jaargeleden

  Na mijn zwangerschap wil ik het sporten weer oppakken maar met een kleintje in huis gaat dat soms wat lastig, met je video’s kan ik heerlijk aan de gang als m’n boefje ligt te slapen of spelen. Zo fijn om weer bezig te zijn! Hardstikke bedankt hiervoor!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.