Stoel workout
Beginners Workouts

Stoel workout voor ouderen & mensen met een beperking

Door

Vandaag een workout voor een doelgroep die ik nog niet eerder had voorzien. Ik doe namelijk in deze trainingen alleen zitten op een stoel oefeningen. Dit is perfect voor ouderen of voor mensen met een beperking voor wie staand trainen lastig of onmogelijk is. Ook als je bijvoorbeeld een operatie heb gehad of een blessure hebt, dan is dit misschien een uitkomst.

Een workout geschikt voor ouderen waarin ik wel sta, vind je hier.

Heel veel succes!

Groetjes, Marloes

Ga jij deze stoel workout doen? Of weet je er iemand voor?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (14)
 1. Bianca W 2 jarengeleden

  Jaaa!! Ik appte vanmorgen mijn moeder over deze workout en toen zei ze: dat wist ik al😄 want.. ze volgt je ook!! Zo leuk, ze zei dat ze helemaal vrolijk van jou werd😊.
  En nog iets leuks.. n.a.v. van jullie kleding-video heeft mijn vriend ook iets voor mij besteld, zo liefff😍.
  Fijne dag vandaag😘

  Reageer
  • Marloes 2 jarengeleden

   Haha, zo leuk!!! Ben benieuwd hoe hij het heeft gedaan! ♥

   Reageer
 2. Run66 2 jarengeleden

  Dank je wel Marloes, je bent echt een all round topper. Deze workout stuur ik door naar mijn paps (88 jaar) die vanwege corona zijn wekelijkse bezoekje aan de sportschool heel erg mist. Hier doe ik hem (en jij mij) een heel groot plezier mee.

  Reageer
  • Marloes 2 jarengeleden

   Zooo leuk om te horen!! ♥

   Reageer
   • Run66 2 jarengeleden

    Hij heeft hem gedaan …., je hebt een fan erbij ! Nogmaals dank je wel !

    Reageer
 3. Margot 2 jarengeleden

  Héél erg bedankt voor deze video. Ik ben nog niet bejaard maar wel geblesseerd dus deze oefeningen zijn een uitkomst voor mij!

  Reageer
 4. Anna 2 jarengeleden

  Leuke video.
  Vind normale oefeningen altijd moeilijk. Doe dat altijd liever met begeleiding. Heb namelijk een evenwichtsstoorn plus een slechte motoriek. Waardoor neem ik snel een verkeerde houding aan.
  Hoop dat je vaker zulke video’s maakt.

  Reageer
 5. Andy 2 jarengeleden

  Hey heel bedankt marloes voor video workout ik heb deze gedaan om me buik te traingen en ik ben beetje veel aankomen met me gewicht marloes heb nog tips aan ik daar aan kan werken en omdat heel lang nog thuis zit omdat ik nog verlopige nog niet mag werken je doe heel erg goed met uitleggen van workout
  super gewoon grt andy.

  Reageer
 6. Annemarie 2 jarengeleden

  Hi Marloes, super bedankt voor deze workout!!! Momenteel na een enkel operatie kan ik niet staan en daarvoor heb ik een dik half jaar niet kunnen sporten (en me dus niet kunnen voorbereiden) door zware moeheidsklachten. Eindelijk(!!) heb ik nu dus een workout gevonden waar ik verantwoord mee kan starten met revalideren, dus hartelijke dank daarvoor! Ik ga deze dagelijks doen:)

  Reageer
 7. naomi 2 jarengeleden

  hay marloes,

  is er misschien optie/idee dat je bij de sportfilmpjes er ook bij kan zetten hoe vaak je hem per week kan doen, als een soort van advies?? ik raak er soms zo van in de war. want krachttraningsfimpjes kan je toch beter max 3 keer per week doen? maar bijvoorbeeld dit filmpje kan ik wel gewoon elke dag doen? geld dit ook voor de vetverbranding filmpjes of vallen die weer onder krachttraining?

  en zo fijn om thuis te kunnen sporten met jou filmpjes!!! ze geven echt een voldaan gevoel!

  groetjes
  Naomi

  Reageer
 8. Christel 2 jarengeleden

  Hey Marloes, heel fijn deze workout. Daar ik wat ziek geweest ben de afgelopen dagen en moe was, ben ik vandaag begonnen met deze oefeningen. Mijn lichaam voelt warm en ontspannen, heerlijk om zo de dag mee te beginnen. Dankjewel, heel fijn.
  Liefs, Christel

  Reageer
 9. Imke 2 jarengeleden

  Hey Marloes,

  Ik volg je nu al een tijdje en wat een fijne work- outs maak jij! Je bent zo motiverend en inspirerend tijdens de work-outs. Ik deed afgelopen tijd gemiddelde work- outs maar doordat men teen gebroken is zag ik dat nu niet echt zitten. Dit was dus een fijne work-out zonder dat ik men teen ook nog een ging belasten 🙂 echt super bedankt!

  Doe zo verdere met inspireren en motiveren, je bent een topper!

  groetjes,
  Imke

  Reageer
 10. Evelyn 1 jaargeleden

  Beste Marloes,

  Ik werk op een dagbesteding voor ouderen en wil even laten weten dat we vandaag voor het eerst een work-out van jou gevolgd hebben. Het was lekker up tempo en iedereen voelde zich voldaan na afloop.
  Volgende keer gaan we een ander filmpje van je volgen. Je brengt het fantastisch en motiverend, dankjewel!

  Reageer
 11. Jetty 1 jaargeleden

  Hallo Marloes,
  Sinds ruim anderhalf jaar doe ik met regelmaat verschillende workouts (gemiddeld) van jou. Maar ben onlangs aan mijn heup geopereerd en nu al meerdere keren deze sit-workout gedaan en de oefeningen gaan mij steeds beter af. Na een paar weekjes probeer ik een eenvoudige staande workout te doen. En zo langzaam de oefeningen weer op bouwen zodat mijn conditie weer op peil komt.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: