| 9 mei 2020

Krachttraining thuis doen – Rugzak Workout!

Veel verzoekjes nog steeds voor krachttraining voor thuis. Vaak doe ik dat in mijn video’s met lichaamsgewicht of met flessen of elastieken…maar het kan ook anders! Vandaag een full body training met een rugzak! Ik vulde mijn rugzak met 4 anderhalve liter flessen gevuld met water. Tegen gerammel wikkelde ik ze in een badhanddoek. Natuurlijk kun jij ook meer of minder gewicht in je rugzak doen. Boeken werken ook prima!

Ik gebruikte een matje bij deze training, maar een vloerkleed werkt ook prima.

Ik hoop dat je hem leuk vond om te doen!

Groetjes, Marloes

Ga jij deze workout doen? Heb je nog verzoekjes voor een volgende?

13 reacties

 1. Wat een superleuk idee! Deze ga ik morgenvroeg doen💪
  Zou je een keer een workout met de weerstandsbanden kunnen doen?
  Er staat wel 1 online met oefeningen die je er mee kunt doen, maar geen workout die je gelijk mee kunt doen😊

 2. Ik pas…haha…ik wandel elke ochtend een dik half uur met mijn dochter van 14 maanden in de draagzak …dus ook een soort rugzak, met zo’n 9 kg….en 2 labradors een de riem…..voor nu is dat even mijn workout!
  De laatste tijd slaapt ze slecht vanwege het krijgen van de kiezen en is ze overdag best hangerig, dus we lopen overdag regelmatig met 9 kg rond.
  Wel een heel leuk idee!! Wat dat betreft raad ik iedereen met een kind een draagzak aan. In de eerste weken een draagdoek….en naderhand een draagzak. We hebben veel tweedehands en we zijn best zuinig,…maar in een goede draagzak hebben we geïnvesteerd en dat is het MEEEEER dan waard!

 3. Amai eindelijk na lang veel te lang nog eens een work out gedaan. Conditie en kracht is de laatste tijd zooo slecht ook slechte eetgewoontes al volg ik hier trouw al je video’s. Toffe work out heb wel een gewicht ipv een rugzak gebruikt maar dit ging ook prima. Heb wel,maar 2 rondes kunnen meevlogen. Dus ik kan zeker deze nog meer doen om mijn vorderingen te meten. Zie ook mijn instagram op https://www.instagram.com/p/B_9Oh94juA_/?igshid=p0gjapb8v5bb.

 4. Hoi Marloes, wat een creatief idee met een rugzak. Ik gebruikte een fjallraven gevuld met 3 dikke kookboeken. Ik had een beetje last van de losse hengsels, dus volgende keer beetje vastmaken, en iets meer gewicht. Leuk om te doen, groeten Suzanne

 5. Het was een super leuke workout, we hadden een blauwe rugzak van Jako en er zaten 3 flessen in van 1.5 liter in, ik had er geen 4 meer in huis!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram