Buikspieren vet verbranden
Gemiddeld Workouts

HIIT Workout – Buikspieren, Vetverbranden en Conditie

Door

Ik vroeg laatst op Instagram wat voor workout jullie graag zouden willen zien. De meeste van jullie wilden iets met buikspieren, conditie of vetverbranden. Ik besloot die drie te combineren in een HIIT buikspieren workout! Zoals altijd kun je hem weer gezellig thuis met mij meedoen.

Deze HIIT workout

We beginnen de training met een warming up van 2 minuten. Daarna wisselen we buikspieroefeningen af met oefeningen voor de conditie en vetverbranding. Hierdoor blijft je hartslag constant hoog en verbrand je meer calorieën dan tijdens normale buikspieroefeningen.

Aan het einde doen we een paar rekoefeningen zodat het een hele complete workout wordt.

Ik doe de oefeningen met je mee, geef tips voor je houding en ik geef variaties voor als je het lichter wilt maken. Houd altijd je eigen houding goed in de gaten. Als je ergens een stekende pijn voelt, stop dan.

Voor deze workout heb je alleen een matje nodig, of iets anders zachts om op te liggen. Heel veel succes!

Ook onderrug trainen.

Ik raad je van harte aan om ook je onderrug te trainen! Heel veel mensen focussen alleen op de buikspieren en vergeten de rug. Hierdoor kunnen rugklachten ontstaan. Ik heb een aantal trainingen gemaakt voor de rug, onder andere deze.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze workout. Laat me zeker even weten als je hem gedaan hebt. Mocht jij andere verzoekjes hebben voor video’s, dan kun je dat altijd hieronder achter later. Ik vind het super leuk om op jullie wensen in te gaan.

Groetjes, Marloes

Ga jij deze workout doen? Laat me zeker weten wat je ervan vond!

 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
  1. Hey Marloes 4 jaargeleden

    Hey Marloes,

    I like! Grappig, ik bedacht me voordat je het zei waarom je niet meer een workout buiten maakt en toen kwam je met de oude workout. Ik vind zo’n buiten training altijd wel vrolijk mee doen. Een binnen ook hoor, kan het niet uitleggen. Maakt toch niet uit ik sport sowieso graag met je!

    Liefs MarionHak

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.