thuis workout buikspieren
| 28 maart 2020

Extra Video: Thuis Workout Buikspieren & Onderrug

Het leek me leuk om jullie voor dit weekend weer even een nieuwe workout te geven :). Deze keer eentje voor de buikspieren en de onderrug. Een complete core workout dus! Je hebt alleen een matje nodig en kunt het zelfs op je sokken doen. Geen excuses meer dus, let’s go! Oja,….neem gerust af en toe pauze als je dat nodig hebt. Pas op jezelf ♥.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van de workout!

Groetjes, Marloes

Heb jij verzoekjes voor een volgende workout?

45 reacties

 1. Je maakt altijd zo een toffe work-outs.
  Ik krijg spontaan zin om er aan mee te doen!💞
  Niet altijd natuurlijk😅.
  Een cardio work-out voor gemiddeld/gevorderden zou ik top vinden!

 2. In buitengemeente van stad Dendermonde, Oost-Vlaanderen. Alweer toffe work-out en morgen een vlog, kijk er reeds naar uit ! Bedankt voor het vele werk Marloes en Sven !

  1. Jaar na vorige, woon er nog steeds. Fijne workout nogmaals gedaan en vandaag weer vlog om naar uit te kijken ! Bedankt alweer om dit te delen met ons.

 3. Zo, deze nog even als afsluiter van de dag gedaan, vanuit Lokeren (België).
  Oefeningen met leglift vind ik altijd moeilijk, bij het laag brengen van mijn benen wordt mijn rug zo gauw hol. Wat is dan beter, echt meer op mijn handen gaan liggen of mijn benen in de oefening minder dicht bij de grond brengen? Groetjes!

 4. Lekkere workout! Ik vond de eerste oefening best lastig om goed uit te voeren, maar de zwemoefening was erg fijn om te doen.
  Groetjes uit Zwitserland 🙂

 5. Hey Marloes,ik heb je “ontdekt” op YouTube en ben super fan van je geworden. Via Insta kwam ik op je site Optimavita.nl terecht waar nog veeeeel meer leuke thuis work outs staan. Elke ochtend om 10 uur doe ik een work out van je en ik vind het heerlijk. Je legt de oefeningen prima uit,let goed op de houdingen,motiveert en stimuleert om iedere keer weer een andere spiergroep aan te pakken.
  Heel erg bedankt voor je video’s. Ik ben er erg blij mee…….
  Take care and stay healty!

 6. Ledegem (West-Vlaanderen) België
  Heb al heel wat beginners workouts van jou gedaan. Eerste maal een gemiddelde, was best zwaar

 7. Heel fijn dit, vooral met de onderrug klachten die ik heb. Was goed vol te houden!
  Ik voerde hem uit vanuit Amsterdam.

 8. Ik ben echt blij met je workouts, dank je wel. Doe er nu zo’n 3 per week. Vanuit omgeving Amsterdam.
  Groetjes Cindie

 9. Heerlijke workout. Ik vind het zo fijn om thuis te blijven bewegen. Wanneer je het even hebt gehad of je voelt was stress ebt dit weg heerlijk. En de plaats waar ik deze deed is Zeist. Dank je wel voor al je support en ideeën in deze voor iedereen moeilijke tijd. Blij mee 👍😘

  1. Dank je wel voor de leuke workout voor buikspieren en onderrug.
   Hier hier de 3 reeksen afgewerkt in Gierle (vlakbij Turnhout – België).

 10. Heerlijk workout, vanuit ondanks corona nog altijd wat te doen. Het verkeerslicht staat nog steeds op rood of op groen…………. Almelo

 11. Hoi Marloes,

  Ook ik heb jou een paar weken geleden ontdekt op YouTube. Je maakt heerlijke workouts die thuis goed te doen zijn en die je zelf kan kiezen qua zwaarte en lengte. Iedere avond kies ik er eentje uit. Morgenavond ben ik weer terug.

  Groetjes uit Wijchen (ligt tegen Nijmegen aan)

 12. Getraind in Waregem, Belgie. Heb jou leren kennen tijdens de corona periode. Ervoor deed ik nooit workouts thuis maar vind dit super leuk. Blijf ik zeker doen

 13. super tof om de workouts te doen. Ik kan alleen geen duimpje geven Die staan bij mij niet onder de workouts. Vanaf de Corona doe ik iedere ochtend en soms avond 2 of 3 workouts.

 14. Hoi Marloes,

  Bedankt voor deze workout. Ik doe hem nu al n paar weken. In Apeldoorn op zolder op mn matje :).

  Kun je ook een specifieke buikspieroefeningen laten zien voor moeders die zijn bevallen met een keizersnede?

 15. Nav je oefening van vandaag deze opgezocht en gedaan na een rondje hardlopen.
  Heerlijk, nu eindelijk die verdiende douche pakken in Deventer 😉
  Je bent een topper!!!
  Thanks! <3

 16. Hoy Marloes ,ben69 jaar ,doe 5x per week een van je workouts gaat prima ,en…mijn zus heeft ook de Marloes kriebel vast ! Super tof TOP
  BRIGITTE

 17. goedemorgen marloes, als ik mijn woonkamer eens zou filmen hoe ik mijn workouts doe ga je waarschijnlijk heeel hard lachen!! mijn peuter van 3 doet op zijn manier mee en de oudste hangt aan mijn benen 🤣🤣 maar ik vind de oefeningen fantastisch! op deze manier kan ik als alleenstaande mama toch mijn spieren sterk houden en de zorg voor mijn kleintjes een stuk beter aan!! groetjes laura ( groot fan van kou) 😁

 18. Oh oeps, ik zie dat m’n andere berichtje niet geplaatst is (waar bovenstaande bij hoorde 😳). Maar leuke training!! Zou je misschien willen benoemen wat een alternatief is bij blessures/klachten of als een oefening (nog) niet lukt?
  En ik zou het heel leuk vinden wanneer er HITT-tabata workouts bij de workouts zouden komen ☺️ 15 en 30 min.

  Groetjes Annemarie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram