Explosieve thuis workout
| 17 mei 2021

Explosieve thuis workout – Kracht & conditie met Sven

Daar is hij dan! De allereerste thuis workout met Sven. Ik vind het zo ontzettend leuk dat hij dit wilde doen. Door mijn zwangerschap lukt het voor mij niet meer om pittige workout video’s op te nemen. Sven neemt het daarom van me over. In 20 minuten traint hij op explosieve wijze de kracht en conditie met je.

Je hebt voor deze workout alleen een matje nodig. Ik raad je aan om vooraf een korte warming up voor jezelf te doen, bijvoorbeeld door drie minuten te joggen op de plaats.

We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vonden! Al jullie feedback en tips zijn meer dan welkom, want het is op deze manier ook voor ons de eerste keer.

Groetjes, Sven en Marloes

Ga jij deze workout doen? Laat dan zeker even weten wat je ervan vond.

18 reacties

 1. Wat een duidelijke work-out, die ga ik woensdag zeker doen. Echt goede interactie tussen jullie. Een TOPTEAM, bij voorbaat voor herhaling vatbaar. Dank. (ik laat woensdag wel even weten hoe het gaat πŸ™‚ )

  1. Zoals beloofd laat ik even weten hoe het ging: Wat een toffe work-out, maar pittig hoor, hier werk aan de winkel haha. Vooral die buikspieren πŸ™‚ Ik ga deze zeker vaker herhalen! En ik hoop op meer.

 2. Wauwwwww!!
  Zo jammer dat ik m zelf niet kan doen, haha. Met 19,5 week zwanger wordt ‘m dat niet.
  Jullie hebben echt een mooie modus gevonden samen. Het is eigenlijk heel natuurlijk hoe jij alle uitleg geeft en motiveert, en hoe Sven de uitvoering doet.
  En erg leuk…de korte interactie tussendoor…niet te veel, want anders leidt het heel erg af, maar zo erg leuk.

  Ben wel benieuwd…hadden jullie het alleen voorbesproken of hebben jullie ook eerst geoefend?

  Top gedaan, allebei!!

  1. Thanks! Nee totaal niet geoefend, alleen beetje besproken hoe we het zouden doen. We hadden vooral afgesproken dat het ook prima was als het niet in 1x zou lukken…daarom begonnen we al twee weken van tevoren met opnemen. Maar het stond er direct goed op! :). Dank je wel β™₯

 3. Super fijne workout! Leuk en lief van Sven dat hij voor jou in de plaats verder gaat voor zolang dit nodig is. Ik nog niet zo lang bevallen van de 2e en het is echt weer heerlijk om te kunnen sporten en vooral jouw workouts te doen. Het heeft me ook super goed geholpen na de 1e om me weer energiek en goed te voelen en ook om weer op mn oude gewicht te komen!

 4. Gedaan deze ochtend samen met de cooling down link. Was een extra motivatie om op te staan…zo nieuwsgierig was ik naar Sven’s en jouw video. Fijne en pittige workout.

 5. Deze workout staat op m’n planning om te doen!
  Heb hem net even bekeken en goede oefeningen en Sven doet het erg goed!
  Bedankt Marloes en Sven !!

 6. Top!! Ga ik zeker nog eens doen. Op naar de volgende video, Sven!
  Ik miste enkel de vraag die Marloes altijd stelt aan het einde van de workout. πŸ˜‰

 7. Van het weekend gedaan en vond hem super leuk! De week ervoor ging het sporten zo slecht en moeizaam en tijdens deze workout ging alles zo vloeiend. Helemaal blij!
  Leuke manier ook om eens te sporten. Ga hem zeker vaker doen πŸ™‚

 8. 3 weken geleden ben ik begonnen met jouw beginner work-out , thuis in de kamer ;). Nu vandaag ben ik aan je trainingen begonnen voor de gemiddelde sporter….. en volgehouden!! Dank je voor deze duidelijke trainingen , de opbouw maakt dat het voor iedereen haalbaar is. ( mijn doel is 10 kg afvallen en gezonder leven) Groetjes Mireille

 9. Heel leuk zo deze workout, en inderdaad anders dan anders. Wij houden van variatie en daarom: een superworkout!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram