Buikspieroefeningen voor beginners
| 2 november 2020

Buikspieroefeningen voor beginners – Thuis Workout

Vandaag een video waarvan ik oprecht verbaasd was dat ik hem nog niet gemaakt had: Buikspieroefeningen voor beginners! Heel veel buikspieren workouts op YouTube zeggen voor beginners te zijn, maar zijn alsnog heel pittig. In de mijne heb ik dat geprobeerd om beter te doen!

Ik hoop dat je deze workout van 10 minuten leuk gaat vinden. Je hebt alleen een matje nodig, of iets anders zachts om op te liggen.

Laat zeker even weten wat je ervan vond. Ik zou het ook super leuk vinden als je me tagt op instagram als je hem hebt gedaan (@optimavita).

Groetjes, Marloes

Ga jij deze buikspieroefeningen voor beginners doen?

22 reacties

 1. Goeiemorgen lieve Marloes
  Super bedankt weer voor deze beginnersoefening, ik ben al zolang ik jou volg en dat is jaaaren, een beginner haha.
  Mis nog steeds de discipline maar komt echt wel een keer goed 🙏 en ik krijg idd ook altijd last van mijn onderrug met dit soort oefeningen op zo’n matje vind ze zo pijnlijk, ennehhh latennwe het erop.hoiden dat ik de nwe 30 ben ☺🤗

  Fijne dag en knuffel voor Mauki
  💕
  Karyn

 2. Hey Marloes, zojuist ook deze workout gedaan. Doe al een jaar lang verschillende van jouw workouts. Altijd leuk als er een nieuwe is. Ik probeer ze sowieso allemaal. Een beetje afwisseling vind ik juist zo leuk! By the way ik ben 46 jaar en woon in België. Groetjes😊

 3. EINDELIJK!
  Heel blij met deze video.
  Deze ga ik twee keer per week doen!
  Dankjewel Marloes!
  Oh ik ben 56

  Groetjes, Caroline.

 4. Ik ben Floor. en ik had Anorexia. ik heb een eetlijst gehad en ik volgde het op een normale manier. Nu heb ik een gezond gewicht en geen hulp. ik krijg geen hulp meer het is te duur en als je het niet kan betalen dan heb je gewoon pech. Ik volg dus mijn oude eetlijst om op gewicht komen maar nu de laatse tijd eet ik heel mijn eetlijst in een keer op in de ochtend. en dan nog wat extra erbij in 1x keer. Ik wil morgen beginnen om mijn eetlijst op te pakken met gewoon op de goede tijden te eten. Alleen durf ik dat niet om ik bang ben om aan te komen als ik dit doe. Heeft u tips
  voor me ? Moet ik het rustig aanpakken en minder eten dan de lijst of de basislijst in 1x volgen? Wat vind u ? van de eetlijst blijf ik op gewicht. Ik heb een gezond gewicht maar wel laag. Ik wil graag tips.Ik heb geen last van stemmtjes meer maar ik voel veel angst en ik krijg daar heel veel trek om. maar de vraag is dus Moet ik de basislijst in een keer de volgende dag eten of wat minder. ik voel geen honger gevoel dus op mijn lichaam rekenen kan ik niet. Dus vandaar de vraag. Ik heb al voor 4 dagen zitten eten. dus ik voel me heeel heel rot. Heeft u tips.

  1. Hoi Marloes, met veel plezier kijk ik naar je video’s en doe ik wekelijks een aantal workouts. Vanavond deze gedaan, na een kettlebell workout. Een mooie workout om mee af te sluiten. Ik ben 48 jaar 😃

 5. Hoi Marloes,

  Super bedankt voor deze oefeningen, was al een tijdje op zoek naar beginners oefeningen voor de buikspieren maar net zoals je al zegt de meeste video’s zijn nog steeds zwaar.
  Deze kon ik goed doen alleen de siteplank lukt me nog niet, maar we blijven oefenen.
  Ik ben trouwens 45 jaar.

 6. Hoi Marloes,
  Aangestoken door het enthousiasme van mijn vrouw over jouw oefeningen ben ik kort geleden ook begonnen. Heerlijk begin van de dag!
  Ik ben 58 jaar.

 7. Hoi
  Ik ben 42 jaar.
  Vandaag begonnen met workout. Uiteraard beginnersniveau.
  Maar duidelijke stimulerende filmpjes!
  Bedankt!

 8. Hoi Marloes, dank voor je beginners work-out voor buikspieren.

  Ik ben 25 jaar en houd me aanbevolen voor nog nieuwe buikspier work-outs voor beginners, je moet toch ergens beginnen he!

  Bedankt voor je toffe video.

 9. Hoi Marloes, Dank voor deze oefening. Na zolang geen sportschool vanaf december (ik ging 5 keer per week – 2x bodypump en 3x yoga) wordt het tijd weer eens iets te gaan doen. Ik ben trouwens 68.
  Groeten, Marion

 10. Fijn zo een beginnersvideo buikspieren. Die van mij moeten echt wakker worden en dan is dit echt top om te beginnen. Ik vond de oefeningen goed te doen, terwijl het echt wel aan het branden was in mn buik!
  Ik ben 35, moet ik ook altijd even over nadenken 😅

 11. Hi Marloes,

  Ik vind je site geweldig!!
  Ik ben 49 en probeer weer even goed opnieuw te beginnen. Erg blij met deze workout want mn buikspieren zijn afgelopen jaar in slaap gevallen 🙂
  In verband met slechte knieën moeten stoppen met hardlopen en ook geen spring- en buigoefeningen meer. Maar nog genoeg andere dingen te vinden dus geen excuses meer…
  Wellicht de workout voor ouderen met stoel ook maar eens proberen.
  Heb je nog goede tips om de bovenbenen flink te trainen zonder teveel impact op de knieën?

 12. Hallo Marloes,
  Ik ben 52 en sinds een half jaar begin ik elke dag met één van jouw workouts. Ze zijn inspannend maar niet te zwaar waardoor ik het goed vol blijf houden. Een fijn begin van de dag.

 13. Hoi Marloes, ik heb nu twee workouts van jou gedaan. Erg leuk en goed te doen! Ben wel echt een beginner! Ik ben 46 jaar. Ik ga proberen om een aantal keer de workouts te doen. Fijne dag!

 14. hallo ik 23 jaar en ik doe de workout van 10 minuuten buikspieren en het is leuk en ik doe da elke dag de zelfde oefeningen en welke app gebruik je al vast bedankt

 15. Hai Marloes , ben 75 en doe iedere dag al haast een jaar lang de beginners buikspieren training. Naast hometrainer voldoende om fit te blijven en niet teveel aan te komen.
  Geen Twitter en Facebook.
  Dank je wel
  Gr Jack

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram