Beginner workout vetverbranding
| 19 april 2020

Beginner workout vetverbranding, afvallen & conditie

Na de cardio workout van vorige week, bleek er veel animo voor een variant voor beginners. Ook werk er veel gevraagd om een workout zonder springen, zodat hij onderbuur-vriendelijk is :). Ik ben aan de slag gegaan! Doe gezellig mee met deze training. Je hebt niets nodig, alleen een paar schoenen die je steun geven.

Ik hoop dat je het leuk vond om te doen!

Ga jij deze workout doen?

28 reacties

 1. Dank je dat je al zo snel de workout zonder springen hebt gemaakt. Ik zag de reacties al dat er meer mensen zijn. Deze ga ik zeker vandaag doen.

 2. Oeh….Ik weet dat ik weer aan de slag wil….na m’n zwangerschap en het errste pittige jaar komt er nu ruimte….deze lijkt me ook baby-slaapt-vriendelijk 😉 ik ga m straks doen 👍♥

 3. Hooi Marloes,

  Ik ben sinds kort ook jouw thuis workouts aan het volgen. Door deze periode zit ik thuis omdat mn werkplek dicht is. En ik het nu heel moeilijk vind om goed te eten en te bewegen. Dus ben ik samen met me moeder dingen gaan doen en ben ik zelf dus filmpjes van jouw aan het volgen. Ik ben nog een beginner maar het voelt echt lekker als ik de workout heb afgerond. Ik wil dit zeker gaan proberen om vol te houden.

  Groetjes Esther (27jaar)

  1. Hoi Marloes,

   Ik doe jouw beginner workouts heel graag thuis. Mag je deze gewoon dagelijks of zo’n 5 x per week doen? Is dat op zich niet te belastend voor je spieren?

   Dankjewel 🙂

 4. Hoi Marloes, ik ben net klaar met de deze work out. Super!! Bedankt dat je hem al zo snel gemaakt hebt. Deze ga ik vaker doen.

 5. Tweeling van 4 maanden oud liggen op bed en vanochtend deze wokout gedaan! Heerlijk! Fijn gevoel na deze workout!
  Ik ga vaker een work out van jou volgen.
  Bedankt!

 6. Heey marloes

  Ik heb een vraagje,
  Als ik mijn buikspieren aanspan ( heb ik nog veel moeite mee maar blijf oefenen en doe sinds kort workouts van jou) voel ik dat in mijn onderrug is dat normaal? Het doet geen maar vroeg me af of dat hoort..

  Liefs,
  Ashley

 7. Hoi Marloes,
  Het is vandaag koningsdag dat ik deze workout doe en wat een lekkere workout weer.
  Dank je wel.
  Groetjes Cindie

 8. Hoi Marloes, heb zojuist deze work-out gedaan maar heb zoveel moeite met coördinatie 😅 Ik hou je niet bij ook al wil ik het en dan ga ik helemaal de fout in! Als je me ziet stuntelen dan lig je in een deuk. Maar dat is dan weer het voordeel van in je uppie thuis een work-out doen! Ik doe veel beginner workout’s van je maar deze was wel het moeilijkst voor mij!

 9. hoi marloes een goede uitleg van deze workout en was om goed te doen en dit is ook voor mij trainging omdat voetbal seizoen nu ook voorbij is en ik wil wel lekker fit aan het nieuwe seizoen beginnen dus heb nog tips marloes grt andy.

 10. Super leuke work-out. probeer er elke dag 1 te doen en geniet er steeds van.
  Doordat work -outs zo leuk zijn is het goed vol te houden.

 11. Hoi Marloes,

  Ik wil deze vanaf maandag gaan doen. Heb jij een advies over hoe vaak je deze oefening moet doen? Elke dag of om de dag? Moet je afwisselen of een week oid dezelfde workout doen? Wat is slim?
  Groetjes Esther

 12. Hoi Marloes,

  Ik volg je al 6 jaar, en ik vind je fantastisch!!!
  Ik heb een lange weg afgelegd van niets kunnen tot gelukkig weer lekker kunnen wandelen, “sporten” en zwemmen. Ik ben meer dan een jaar met de fysio bezig geweest, om te zijn waar ik nu ben. En daar ben ik super trots op. Ik heb best wel zware reumatische klachten en mijn belastbaarheid van de spieren en gewrichten en pezen zijn niet zo hoog.
  Maar het lukt me om de work out video van 19 april (zonder springen) te doen. Dit gaat me goed af en ik heb hen al een keer of 10 gedaan. Ik vind hem super!! Nu wil ik wel het iets zwaarder maken. Nu heb ik de de work out video van 12 april gedaan. Maar het springen … 😬 …
  Is het ook mogelijk om een iets pittiger work out video op te nemen, zonder springen??
  Alvast super bedankt voor het lezen van mijn berichtje.

  Groeten Sandra.

 13. Hoi Marloes,

  Ik ben totaal geen sporter maar ben nu begonnen met de workouts voor beginners. Heb er nu 2 gedaan, met een dag ertussen maar heb geen of nauwlijks spierpijn. Hoe is dit te verklaren?

 14. hay een stomme vraag misschien maar ik ben nog nieuw op het gebied van krachttraining. ik doe wel aan cardio en begreep altijd dat ik dat best, zolang het niet hele zware trainingen zijn, elke dag kan doen. ik volg nu jouw filmpjes en doe drie keer in de week krachttrainingsfilmpjes met je mee……maar dan zie ik er eentje zoals deze en die dan ook vetverbranding heet en cardio maar zie dan ook oefeningen erin staan zoals bij de kracht training (squats, Mountaiclimers) en dat zijn toch oefeningen die je maar max drie keer in de week mag doen toch?

  dus mijn vraag……mag ik vetverbandingsvideo’s van jou wel elke dag doen of geld hier ook de regel: beter maar drie keer per week ivm met groei spieren?

 15. Hoi Marloes ,
  Ik ben een 65-jarige Belgische ex-verpleegkundige en na deze tip van een ex-collega, en ook door Covid-19 natuurlijk , ben ik al wat weken geleden begonnen met afwisselende workouts voor beginners , en dit minimum 2 , maar meestal 3 maal per week !
  Ik wil enkel even zeggen dat ik mij daar zeer goed bij voel en je daarvoor danken !
  “Keep up the good work !”

 16. Dank je wel Marloes, ik doe regelmatig een work-out van je en wil je er voor bedanken. Super fijn om af en toe tussen door te doen tijdens het vele thuiswerken ! Groet Wilma

 17. Hoi Marlous,

  Ben heel blij al de helft van deze workout te kunnen volbrengen. Fijn dat de beginners workouts duidelijk door je worden uitgelegd zodat je ook gelijk een goede houding aanleert.
  Kijk uit naar het volbrengen van deze en andere workouts.

  Groetjes, San

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram