Beginner workout routine
| 1 oktober 2018

Beginner Workout Routine – Krachtoefeningen Hele Lichaam

Na mijn vorige workout video, kreeg ik een aantal verzoekjes voor weer eens een beginner workout. Ik vind het super leuk om te luisteren naar jullie wensen, dus dat is wat we gaan doen vandaag! In deze video doen we krachtoefeningen voor het hele lichaam. Ik geef je tips als jouw personal trainer.

Deze beginner workout routine

Je hebt een matje nodig, of iets anders zachts om op te liggen. Daarnaast gebruiken we gevulde waterflesjes van 0,5 liter. Je kunt in plaats hiervan ook dumbells van 0,5 of 1kg gebruiken. We starten de video met een korte warming up. Daarna doen we 6 verschillende krachtoefeningen voor het hele lichaam. Elke oefening doen we een minuut, daarna hebben we 5 seconden de tijd om door te draaien naar de volgende oefening. We doen in totaal 3 rondes en zijn dus zo’n 20 minuten bezig.

Conditie en rekken

Ik raad altijd aan om af te wisselen met verschillende workouts, voor een optimaal resultaat. Je kun bijvoorbeeld ook eens een cardio workout doen voor je conditie. Hier vind je er eentje voor beginners. Daarnaast is het verstandig om regelmatig te rekken. Natuurlijk heb ik daar ook verschillende video’s voor.

Heel veel succes met deze thuis training! Ik hoop dat je hem leuk vindt.

Groetjes, Marloes

Ga jij deze beginner workout routine doen?

11 reacties

 1. Hi Marloes, volg je al een tijdje omdat je gewoon jezelf bent en blijft. En dat ik met je workouts werk πŸ™‚ Erg leuk!

  Waar ik naar op zoek ben is een video over oefeningen tijdens het werk. Ik heb een kantoorjob en zit grotendeels van mijn tijd achter een laptop te werken. Doordat ik ook lange dagen maak sport ik minder doordeweeks. Hoe kan ik mijn lichaam fysiek uitdagen achter mijn bureau? Zijn er goede krachtoefeningen voor benen, buik, armen en billen die ik kan doen?

  Ik denk dat er veel mensen zittend werk hebben en in de avond minder gemotiveerd zijn dus ideale combi van werk en sporten.. Misschien leuk om hier een video van te maken πŸ™‚

  Groetjes!
  Joke

 2. Hi Marloes,
  Direct je site bekeken na vanochtend…eerst rondje hard gelopen en vervolgens thuis deze workout gedaan….super hoe je mij door de oefeningen heen sleept!! Dat heb ik nodig….Over 2 dagen weer….Dankjewel voor inspiratie.groetjes Rieta

 3. Lieve Marloes,
  Bij deze wil ik je even bedanken voor alles.
  Wanneer ik er de energie voor heb ( ik heb namelijk ME. CVS) ga ik naar jou site en doe een workout die op dat moment voor mij mogelijk is. Minstens een keer per week lukt dat wel.
  Door jou heb ik mijn spieren wat sterker gekregen en mijn conditie is verbeterd.
  Ben heel blij met de verschillende workout’s van jou waar ik uit kan kiezen.
  Lieve groet
  Anne-marieke.

 4. Mijn lievelingskleur is paars en lila😁.
  Bedankt voor de workout, in deze Coronatijd. Zoals zovelen op zoek naar een alternatief nu de sportschool dicht is. Ik wissel het af met cardio beginners en gemiddeld en oefeningen. Top dank je,
  Debbie

 5. Dank je wel Marloes! Ik volg nu een aantal dagen jouw beginners trainingen en je sleept me hiermee echt door deze corona tijd heen. Ik begon met het idee.. ik moet toch iets.. maar inmiddels heb ik er ook echt lol in. Ik vind je aanpak top!

  Hartelijke groet,
  Geertje

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram