beginner workout thuis
Beginners Workouts

Beginner Thuis Workout – Full Body & Vetverbranding

Door

Het is weer tijd voor een workout! Ik heb eens even kritisch gekeken op mijn YouTube kanaal en wat blijkt: de beginner workouts zijn VEEL populairder dan de gemiddelde en de gevorderde workouts. Kennelijk zijn er ontzettend veel beginners die mijn video’s doen. Zo tof!! Ik waardeer jullie steun enorm, dus daarom een nieuwe workout speciaal voor jullie.

Deze workout

In deze training werken we aan de vetverbranding en trainen we alle spieren van het lichaam. Dit alles in 20 minuten! Geen excuses meer dus, deze workout kun je er altijd wel even tussendoor piepen.

We doen 2 rondes van 8 oefeningen. Tussendoor hebben we 10 seconden rust. Ook doen we een warming up, waardoor we in totaal op 20 minuten komen.

Molly en Maukie zijn zo lief geweest om me een beetje te helpen ;).

Je hebt een matje nodig, of een zacht vloerkleed, of iets anders om op te liggen. Daarnaast een bank, een tafel of een stoel om op te steunen.

Ik hoop dat je deze workout weer leuk vond om te doen!

Groetjes, Marloes

Ga jij deze workout doen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Teha 7 dagengeleden

  Ha Marloes. Hardlopen, fitness,zelfs wandelen lukt me niet door een hernia. Maar met deze video heb ik toch een beetje mee kunnen doen.
  Heel fijn!

  Reageer
 2. Sanne 6 dagengeleden

  Ja! Ik ga hem vanavond doen! Weer beginnen na een lange tijd niet te hebben gesport. En dan binnenkort weer over naar de gemiddelde workouts. Ik ga er voor! Bedankt voor de nieuwe video!

  Reageer
 3. Roosmarijn 6 dagengeleden

  Al een poosje doe ik de gemiddelde workouts, maar deze lijkt me ook wel leuk om te doen van de week. Geeft een beetje afwisseling 🙂

  Reageer
 4. Conny 6 dagengeleden

  Leuk Marloes, eens weer een workout van je te zien. Ik ga ‘m altijd eerst even bekijken, heb ik gisteravond gedaan. Nu ga ik ‘m uitvoeren!
  Heb er zin in!

  Reageer
 5. Stefanie 5 dagengeleden

  Hoi Marloes,
  Bedankt voor deze nieuwe workout! Heb hem gisteren meteen gedaan en zit nu met de spierpijn ;). Heel leuk om je blogs en vlogs te volgen. Bedankt en ga zo door!

  Reageer
  • Stefanie 5 dagengeleden

   Oh ja, vroeger deed ik aan badminton.

   Reageer
 6. Nina 4 dagengeleden

  Superleuk workout! Thanx en pffff ik heb echt geen conditie, was pittig maar heb het volgehouden!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: