| 17 februari 2017

Beginner Kettlebell Workout – Thuis Training

Ik heb weer een workout voor je! Ik kreeg massaal verzoekjes of ik weer een keer een kettlebell thuis training wilde doen. Degenen die ik heb zijn al erg oud, dus het leek me inderdaad tijd voor een nieuwe! Ik koos voor een beginner kettlebell workout, omdat ik die nog niet heb gemaakt. Ik hoop dat je het een lekkere training vind, heel veel succes met de oefeningen!In deze workout starten we met een korte warming up. Je hebt daarna een kettlebell nodig en een matje of iets anders zachts om op te liggen. Ik gebruik een kettlebell van 4kg, wat een goed gewicht is voor de gemiddelde beginnende sporter. Heb jij een blessure of een andere reden waarom je extra rustig aan moet doen? Dan kun je natuurlijk ook altijd een lichter gewicht nemen. Zwaarder kan voor meer gevorderde sporters.

Beginner Kettlebell workout

We doen zeven verschillende oefeningen, we voeren elke oefening 50 seconden uit. Daarna hebben we telkens 10 seconden de tijd om door te draaien naar de volgende oefening. In totaal zijn we 21 minuten bezig.

In de video leg ik de oefeningen uit en geef ik je tips voor je lichaamshouding. Ik hoop echt dat je gaat genieten van deze workout!

Groetjes, Marloes

Wat zeg jij, zal ik ook nog een iets zwaardere kettlebell workout doen?

28 reacties

 1. Erg leuk. Ik ga em zekers doen. Een iets zwaardere training met de kettlebell is ook altijd leuk. Ik train op het moment niet in de sportschool en vind het daarom prettig om thuis aan krachttraining doen met bv een zwaardere kettlebell.

 2. Heyy Marloes,

  Sinds kort heb ik de repen van het merk Nakd ontdekt.. ik ben er echt gek op. Zou je hierover misschien een keer een artikel of een video willen maken? Ik ben benieuwd wat jij van de repen vindt. ?

 3. Hey Marloes,

  Ik ben helemaal fan van je blog en youtube filmpjes. Heb al veel recepten van je gemaakt, erg lekker. Ben ook verslaafd aan je fluf. Ik reageer niet vaak maar volg je wel trouw.
  Ik sport altijd thuis omdat ik een zoontje van 1 heb. Dan doe ik altijd bodyrock, weet niet of je hier bekent mee bent (hiit training van ongeveer 12 minuten ) Vroeg me alleen af of het verstandig is om dit dagelijks te doen. Ik heb bijna altijd spierpijn de dag erna en neem dus altijd een rustdag tussendoor maar volgens de bodyrock methode zou je dagelijks een workout moeten doen. Was benieuwd wat jouw advies hierover zou zijn.

  Groetjes

  1. Hi! Dank je wel voor je complimenten. Ik ken Bodyrock indd. Ik zou goed naar je lichaam luisteren. Iedere dag een workout kan best (mits zonder zware gewichten), maar doe gewoon rustiger aan als je lichaam nog pijn doet. Zie het trouwens nooit al verplichting, iedere dag is nooit perse nodig.

 4. Beginner Kettlebell Workout – Thuis Training

  heb jij de ondertiteling wel eens gelezen van de video ??? de tekst klopt niet met wat jij zegt.
  moet je voor de grap maar eens mee lezen.
  ivm studerende kinderen had ik het geluid uit en wilde ik mee lezen

  1. De ondertiteling voegt YouTube toe….dat doe ik zelf niet :). Daar kan ik dus helaas niets aan veranderen. Je kunt hem alleen zelf aan- of uitzetten.

 5. Wat een fijne workout! Ik had al jaren een kettlebel van 4 kilo maar had er nog nooit wat mee gedaan.
  Omdat ik niet wist hoe en wat. Dank je Marloes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram