Beginner hiit workout
| 22 maart 2021

Beginner HIIT workout – Vetverbranding, Kracht & Conditie

Vandaag een beginner HIIT workout! Een hele complete workout, met warming up en cooling down. We trainen voor vetverbranding, kracht en conditie. De workout zelf bestaat uit 8 verschillende oefeningen die we 45 seconden doen, met 15 seconden rust daarna. Je hebt alleen een matje nodig, geen materiaal!

Veel plezier met het doen van de workout. Ik geef tips voor houding en voor eventuele variaties om het zwaarder of lichter te maken.

Ik hoop dat je deze workout lekker vond. Laat het me zeker weten! Ook vind ik het heel leuk als je me tagt op instagram als je hem hebt gedaan.

Groetjes, Marloes

Ga jij deze workout doen?

39 reacties

 1. hey Marloes ik ben 69 jaar en van begin Corona doe ik al verschillende workouts die zijn super leuk ik sta elke morgen vroeg op om na je workouts fit de dag te beginnen ! mijn zus is door mij ook begonnen met de work outs ,,!!!

 2. Tuuuuurlijk doe ik deze workout!
  Beetje aangepast en opgeschroefd maar altijd leuk om een nieuwe workout te doen. Dank je wel Marloes. Groetjes Edith (51)

 3. Heerlijk, deze had ik echt even nodig om weer nieuwe input te krijgen, ik deed steeds dezelfde workout’s van jou. Ik ben 60 dus dat zware werk hou ik niet bij. Waar ik vaak om in de lach schiet is mijn links-rechts gevoel 😂dat slaat echt nergens op!
  Dankjewel!

 4. Heerlijke workout ,
  Mijn leeftijd 61 jaar, geniet van het leven.
  Jouw workout’s zijn voor mijn super.
  Ik ga door met jouw 😅👍

 5. Ik heb jouw workouts vorige week pas ontdekt. Super goede uitleg, duidelijk beeld en geluid en jij brengt het zo lief en positief, een feestje om samen te sporten. Dank je wel. Oh ja ik ben 54.

 6. Hey,

  Ik ben 31 jaar. Met behulp van jou workouts en tips ben ik zowaar 16kg afgevallen na mijn bevalling in december👶.

 7. Hoi Marloes, ik ben heel blij met je workouts en vind deze ook weer heel fijn. Daarna nog de stretch routine gedaan. Een goed begin van de dag. Ik ben 56 jaar.

 8. Hoi
  Ik ben 47 en doe veel van jou workouts
  Ik vind het vooral fijn dat je zegt waar je op moet letten als je een bepaalde oefening doet

 9. Dag Marloes, dat was weer een fijne workout en even minder intensief.
  Ik ben 50, bijna 51 jaar.
  Enne… gefeliciteerd hè!!!

 10. Dankjewel voor deze nieuwe workout. Ik ben begonnen met je workouts toen ik 40 werd, inmiddels ben ik 41. Ik heb nog nooit zo lang een sport volgehouden, maar dit vind ik ideaal: lekker vanuit mijn achtertuin, op mijn eigen tijd en dat er dan ook nog heel vaak tegen me gezegd wordt hoe goed ik het doe 😉

 11. Fijne workouts Marloes. Ik doe dit al zo lang, dat het voelt alsof je mijn vriendin bent. 🙂
  Soms overschat ik mezelf en ga te snel naar het volgende niveau en krijg dan klachten.

  Groetjes Silvia (60 jr)

 12. Heej Marloes,

  Door jou workouts heb ik doorzettingsvermogen gekregen heb zo vaak dingen geprobeerd ik ben nu anderhalve maand bezig met sporten en gezonde voeding bedankt voor je positieve steun! Ik ben 33 groetjes Anuschka

 13. Lichte work out, maar wel een prettige workout. ( had niet zo veel zin, maar nu toch even lekker in beweging geweest) Ik ben 38 jaar.

 14. Beginner HIIT workout – Vetverbranding, Kracht & Conditie -> Zojuist deze workout gedaan. Het was heel fijn om te doen. Dank je wel. Ik ben 49.

 15. Hoi Marlous,

  Ik ben een leek in alle oefeningen, en heb er nu een aantal gedaan. Is er nog een ideale volgorde van de oefeningen?
  Ben er erg benieuwd naar.

  Groetjes, Sandra (33)

 16. Heerlijk je work-outs,je legt ze super goed uit en waar ik vooral op moet letten tijdens,fijn dat t compleet is van warming-up t/m cooling-down,zo ben je in een keer klaar en voel ik me weer trots en kan niet wachten op de volgende…gr Anja 45jaar

 17. Dag Marloes, je HIIT work-out voor beginners toevallig gevonden, maar ik ben al helemaal fan. Net wat ik nodig had (ik ben 65), niet te zwaar maar toch uitdagend. Heel fijn!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram