thuis workout
| 11 januari 2021

30 min. Thuis workout – HIIT voor afvallen, conditie & kracht

Ik heb weer eens een thuis workout voor jullie! Deze duurt 30 minuten, en is geschikt voor gemiddelde sporters. Als beginner is hij waarschijnlijk pittig voor je. We gaan niet springen, dus je maakt geen herrie. De buren en je huisgenoten zullen je daar dankbaar voor zijn :).

Voor deze workout heb je alleen een matje nodig, verder geen materiaal. We doen 10 verschillende oefeningen voor 50 seconden, met 10 seconden rust tussendoor. Dit alles doen we 3x. Heb je meer rust nodig tussendoor? Dat is helemaal geen probleem.

Ik hoop dat je de workout leuk vond! Het zou me onwijs helpen als je hem deelt op een van je sociale kanalen…zodat we NOG meer mensen kunnen motiveren om lekker in beweging te blijven.

Groetjes, Marloes

Ga jij deze HIIT thuis workout doen?

15 reacties

 1. Goedemorgen Marloes, ik ben van nature niet een sporter. Wel maak ik regelmatig een wandeling. Sinds december heb ik het thuis sporten ontdekt. Ik kwam op jou site terecht en ben oprecht fan van je. Elke dag doe ik wel een workout van jou. Meestal voor beginners. Gemiddeld vind ik dan net iets te zwaar. Ik merk dat mijn onrustige benen, waar ik al jaren last van heb ook profijt er van hebben. Dus ik blijf mooi in beweging en doe de oefeningen op de zolder waar ik de ruimte er voor heb.
  Zelf er een heuse outfit voor aangeschaft.
  Groet Gonny

 2. Goedemorgen Marloes, ik ben van nature niet een sporter. Wel maak ik regelmatig een wandeling. Sinds december heb ik het thuis sporten ontdekt. Ik kwam op jou site terecht en ben oprecht fan van je. Elke dag doe ik wel een workout van jou. Meestal voor beginners. Gemiddeld vind ik dan net iets te zwaar. Ik merk dat mijn onrustige benen, waar ik al jaren last van heb ook profijt er van hebben. Dus ik blijf mooi in beweging en doe de oefeningen op de zolder waar ik de ruimte er voor heb.
  Zelf er een heuse outfit voor aangeschaft.

 3. Zo fijn om te zien dat je gewoon laat zien dat je het ook zwaar kan hebben. Ik irriteer me zo vaak aan workout videos van mensen die of een superconditie van een topsporter hebben of er in knippen en in delen opnemen. Dank je wel voor deze workout. Ziet er goed uit.

 4. Na een aantal van je leuke beginner workouts, nu eens de eerste keer een gemiddelde workout gedaan. Leuk maar best wel zwaar. Ik had ook wel last van pijnlijke polsen, zeker bij de Krab.

 5. Super leuk weer . Lekker gezweet. En sportkleding die goed zit, is voor mij belangrijk. Kan je nog een x doorgeven waar jou super leuke outfit vandaan komt?

 6. Leuk deze nieuwe workout; motiverend om weer nieuwe oefeningen te doen. En van jouw mooie kleding kan ik wel genieten. Maar eerlijk gezegd doe ik deze oefeningen tussen het thuiswerken door en daarom meestal in werkkloffie (= spijkerbroek / Tshirt).

 7. Oei, ik begon optimistisch mee te doen maar oefening 2 lukte niet. Nu de oefeningen die ik wel kan eruit gekozen. En die voelen goed.

 8. Super leuke workouts, sinds 2 maanden je website ontdekt.Leuk en afwisselend en je kunt zelf bepalen welke spiergroep je wilt trainen. Meestal pak ik de 30 min cardio. Top

 9. Sinds 3 weken ben ik, samen met m’n buurvrouw, aan je “gemiddelde ” workout begonnen. Lekker buiten, weer of geen weer. Buurvrouw is even uitgeschakeld vanwege een operatie. Ik ben door gegaan, 3 x in de week. Wel na afloop een coolingdown anders kun je de volgende dag niet meer lopen😅

 10. Eindelijk deze workout gedaan! Het ging best goed, al zeg ik het zelf. Special 2 fitnessbroeken gekocht voor jouw workouts.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram