mijn koelkast
Gezonde producten Voeding

Wat zit er in mijn Koelkast en Voorraadkast?!

Door

Ik krijg de laatste tijd ZO vaak de vraag of ik eens wil laten zien wat er in mijn koelkast zit! Ik heb dat al heel lang niet meer gedaan, dus ik vond het hoog tijd. Ik pak er gelijk ook mijn voorraadkast maar bij :).

Zoals je misschien wel weet, eet ik gezond maar vind ik het vooral belangrijk dat mijn voeding in balans is. Af en toe iets minder gezonds eten, vind ik dus helemaal geen probleem. Ik ben niet vegetarisch, als je dat vervelend vindt, kun je beter andere bloggers volgen. Heel veel kijkplezier!

Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien. Zoals je merkt, hebben we weinig snacks, snoep en koek in huis. Dat doe ik bewust, omdat ik er anders moeilijk af kan blijven. In het weekend kopen we dan iets waar we op dat moment zin in hebben.

Ik ben heel benieuwd of jouw koelkast en voorraadkast op de mijne lijken, of dat ze totaal verschillend zijn. Misschien mis je wel producten in mijn kasten, laat me dat zeker even weten! Hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan, of heb je in ieder geval lekker genoten van het kijken ;).

Ik wens je een hele fijne dag verder. Ik zie je morgen weer in een nieuwe blogpost!

Groetjes, Marloes

Mis je producten in mijn kast? Lijkt jouw voorraadkast op die van mij?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (17)
 1. Sandra CH 3 jaargeleden

  Leuke Video! Ik snap de struggles van een kleine koelkast:) ik had vroeger een zelfde. Vooral dat kleine vriesvak is irritant als je graag vooruit kookt! Ik heb ook altijd augurken, echt lekker:) verder is mijne nogal anders ik heb totaal geen sauzen behalve soja saus ?

  Reageer
 2. Amy 3 jaargeleden

  Hoi Marloes!

  Wat leuk en inspirerend, deze video!
  Ik mis je eigen granola in je voorraadkast 😉

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Thanks! De granola is op bij mij…nieuwe is al onderweg 🙂

   Reageer
 3. Ella 3 jaargeleden

  Die houdbaarheidsdatum op de knoflooksaus geld alleen als hij ongeopend is he, ik neem aan dat er al wat uit dat flesje was. Dat geld trouwens voor alle producten. Jouw opmerking verbaasde mij eerlijk gezegd, ik neem aan dat je dat wel op je opleiding leert.

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Uiteraard heb ik dat geleerd. Maar belangrijk is dat de houdbaarheidsdatum een indicatie is. Er wordt altijd aangeraden het product te checken op geur en uiterlijk :). Vaak staat er ook op: THT (Ten MINSTE houdbaar tot). Juist vandaar mijn tip! Onnodig weggooien is echt zonde.

   Reageer
 4. Bianca 3 jaargeleden

  Heel herkenbaar idd. Hier wat meer voorraad omdat we twee kleine kinderen hebben is het net wat uitgebreider, maar komt aardig overeen ??. Fijne dag.

  Reageer
 5. Daphne 3 jaargeleden

  Zo leuk altijd om te zien wat andere mensen in hun (koel)kast hebben staan hihi

  Reageer
 6. francisca 3 jaargeleden

  Ik voel mij bijna een beetje bezwaard!! zit ik bij jou in de koelkast te gluren….. ik vind het zo leuk om in de avond , als ik met de hond loop, bij iemand in huis te kijken, en dat hoort natuurlijk niet, maar vind het zo leuk om te zien of het daar gezellig is…. nou zo ervaar ik het een beetje! ik vind het heel netjes jou voorraad hoor, ik heb vaak te veel in huis, 3 pakken crackers, 2 potten pindakaas, 2 pakken kalkoenplakjes, 2x halfje bruin…. komt door de aanbiedingen, en domweg vind ik het fijn om voorraad te hebben! omdat mijn man en kinderen wel eens een koekje of iets hartigs nemen, heb ik ook wel chips, koekjes en worst in huis, maar zelf kan ik daar prima van af blijven! we hebben , vind ik zelf variatie van gezond en minder gezond in huis, en de afwisseling wordt zeker wel om gedacht! wij eten ook elke dag bijna vers en gezond.
  Leuk filmpje Marloes!
  even bij de buren gluren… smile.
  Leuke avond!
  groet,
  Francisca

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Hahah ik kies er zelf voor om het te delen ;). Dus lekker onbezwaard gluren hoor!

   Reageer
 7. Annefloor 3 jaargeleden

  Hahaha, ik luisterde je filmpje zonder het beeld te bekijken, en verstond ‘Remia friet-slijm’ ipv frites-lijn

  Reageer
 8. Antonietta 3 jaargeleden

  Hey Marloes,

  Leuk dat we mochten gluren? Ik heb 1 vraagje: was dat witte of volkoren pasta?

  Ik vind je geweldig! Altijd zo sprankelend en enthousiast . Doe zo verder!??

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Dit was witte pasta! Dat vinden wij soms lekkerder 🙂

   Reageer
 9. Joyce 3 jaargeleden

  Die pindakaas poeder doe ik altijd door de havermout! Dat moet je echt es proberen. Of samen met pindakaas om pindasaus te maken om het iets lichter te maken.

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Ok, zal ik eens proberen! 🙂 Thanks voor de tip!

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: