Your day in food #46 – Op gewicht blijven

Woohoooo!! Ein-de-lijk is het tijd voor een nieuwe editie van ‘Your day in food’. Ik stuurde meerdere keren tevergeefs mailtjes naar potentiële nieuwe kandidaten, zonder respons. Maar toen was daar Charlotte, die vol enthousiasme aan de slag is gegaan met het bijhouden van haar eetdagboek! Kijk mee naar wat zij at gedurende 3 dagen. Ik geef mijn feedback.

Persoonlijke gegevens

Naam: Charlotte

Leeftijd: 23 jaar

Lengte: 1.72m

Gewicht: 57 kilo

Sportactiviteit per week: normaal sport ik 2-3 keer per week. Ik doe dan groepslesjes en fiets ik elke dag 45 min. Nu we niet kunnen sporten door de huidige situatie, probeer ik elke dag 1,5 uur te wandelen. Dit lukt eigenlijk elke dag, soms in het weekend eens een dag niet. Daar heb ik helemaal vrede mee.

Ben je tevreden met je gewicht?: Ik ben tevreden met mijn gewicht en ik probeer dus te eten op onderhoud. Doordeweeks wat gezonder en ik het weekend let ik daar minder op. Als kleine side note wil ik graag meegeven dat mijn buik niet heel goed reageert op bepaalde koolhydraten. Ik eet dus vaak wat minder koolhydraten dan (denk ik) gemiddeld is. Ik eet het absoluut wel, maar gematigd! Niet omdat ik ban ben er van aan te komen, maar puur omdat ik graag luister naar waar mijn lichaam goed op reageert.

Overige informatie: Ik drink gedurende de dag water, zwarte koffie en soms een bakje thee. Ik probeer 3 liter te drinken in totaal! Verder heb ik er bij vermeld, als ik iets anders drink.

Eetdagboek

Dag 1

Ontbijt: Onder een mega laag fruit zit ongeveer 200 gram volle biologische yoghurt (ik vind volle yoghurt zo veel lekkerder dan mager, dus vandaar dat ik daarvoor kies). Daarbij aan fruit blauwe bessen, aardbei en kiwi. Daarop ongeveer 30 gram noten (ik maak zelf een mis van zonnebloempitten, gemengde noten en cranberry).

Tussendoor: –

Lunch: Ik had nog restjes over van de dag ervoor (en ik probeer zo weinig mogelijk weg te gooien). Ik at een stuk zalm uit de oven met sojasaus en een halve broccoli. Heerlijk en het voordeel van thuiswerken nu haha. (edit Marloes: Foto ontbreekt)

Tussendoor: 1 cracker met een dikke laag 100% pindakaas en hagelslag.

Avondmaaltijd: Ik had curry gemaakt met heel veel groente (pompoen, courgette, aubergine, zoete aardappel), kippendijen, kokosmelk, tomatenblokjes en volle yoghurt. Daarover deed ik wat kokosrasp met pinda’s.

Tussendoor: voor het slapen maakte ik een ’snackbakje’ zoals ik het altijd noem. Deze keer was het aardbeien, blauwe bessen en een medjoul dadel met 100% pindakaas.

Dag 2

Ontbijt: Ik maakte weer een bak yoghurt (200 gram volle biologische yoghurt) met blauwe bessen en 1 appel. Weer met 30 gram gemende noten en wat kaneel.

Tussendoor: –

Lunch: ik had te lang gewacht met lunchen doordat ik druk was met werk. Daardoor kreeg ik zin in vetter eten. Ik roosterde 1 boterham en maakte daarnaast een omelet met 2 eieren, 1 eiwit en geraspte kaas (ongeveer 50 gram). Als toetje at ik 2 dadels.

Tussendoor: 1 cracker met avocado, olijfolie, citroen, knoflook en zonnebloempitten.

Avondmaaltijd: Ik maakte een heerlijke salade gemaakt met: rucola, geroosterde pompoen, een halve avocado, radijs, komkommer, tomaatjes, kiemgroente, zonnebloempitten en flink wat geitenkaas. Verder deed ik er een dressing overheen gemaakt met olijfolie, honing, balsamico en citroen.

Tussendoor: –

Dag 3

Ontbijt: havermoutpap, gemaakt van 40 gram havermout, 100 gram wortel, een eetlepel lijnzaad, aardbeien, blauwe bessen, 10 gram zonnebloempitten en een theelepel pindakaas.

Tussendoor: handje noten

Lunch: Ik lunchte met 2 kippendijen in de oven gebakken, wat geroosterde pompoen, broccoli, tomaatjes en een halve avocado waar ik wat citroensap en olijfolie overheen deed.

Tussendoor: 2 medjoul dadels met pindakaas (edit Marloes: foto ontbreekt)

Avondmaaltijd: Ik had curry over van eergister, dus ik at 1 grote bak en schepte daarna nog een halve bak op. Nu koos ik weer voor de kokosrasp en gefrituurde uitjes erover heen. Het was vrijdag en gedurende de avond dronk ik 4 glazen wijn.

Tussendoor: later op de avond had ik nog trek in zoet en maakte ik een bakje met aardbeien, 1 dadel en pure hagelslag. Een kwartier daarna nam ik nog een maiswafel met roomboter en hagelslag. (edit Marloes: foto ontbreekt)

Dit is een goede weergave van mijn eetpatroon tijdens deze huidige periode. Mijn lunch is wel erg anders nu ik thuis werk moet ik toegeven. Wanneer ik fulltime op kantoor zit, gaat er vaker een bakje eten mee van de avond van te voren.

Reactie Marloes

Wow Charlotte, wat zien je maaltijden er heerlijk uit! Ik krijg er spontaan trek van :). Ik zie dat je heel bewust bezig bent met gezond eten, je neemt heel veel gezonde producten. Zoals je zelf ook al aangeeft, is de hoeveelheid koolhydraten relatief laag voor onze begrippen, maar ik vind dat je dit goed opvangt door het gebruik van zoete aardappel, havermout, crackers en af en toe een boterham. Ik vind de hoeveelheid daardoor zeker niet te laag.

Daarnaast eet je lekker veel fruit en groenten, drink je ruim voldoende, eet je genoeg eiwit en niet elke dag vlees. Bovendien compenseer je de lage hoeveelheid koolhydraten met een relatief grote hoeveelheid goede vetten (noten, zaden, olie, avocado, pindakaas etc.). Super hoor!

Tenslotte is er ook nog ruimte voor ongezonde dingen in je patroon. Zo neem je bijvoorbeeld hagelslag en/of dadels bij zoete trek en dronk je op dag 3 wat wijntjes. Dit zorgt denk ik voor een realistische balans.

Volgens de richtlijnen is je gewicht aan de lage kant voor je lengte. Je BMI is 19,2. Dit kan echter bij je passen. Houd goed in de gaten of je je energiek blijft voelen en of je lichaam gezond aanvoelt voor jezelf. Als dat het geval is, zou ik me nergens druk om maken.

Je hebt naar mijn idee gewoon een heerlijk gevarieerd en gezond eetpatroon! Daar mag je heel trots op zijn.

De enige tip die ik je wil geven, is aandacht blijven besteden aan je inname van jodium. Doordat je erg weinig brood eet, is dit een klein risico. Je eet echter wel ei en af en toe zeevis. Dat is top! Blijf af en toe een boterham eten, producten uit de zee gebruiken en ei nemen. Mocht je zout gebruiken, dan raad ik je jodiumhoudend zout (JoZo zout) aan. Gebruik je momenteel geen zout, dan zou ik dat ook niet gaan doen…veel zout innemen is namelijk ook niet geweldig voor de gezondheid :).

Wil jij dat ik jouw voeding ook beoordeel?

Laat dan hieronder een reactie achter waarin je aan geeft dat je graag wilt meedoen. Als je meedoet, is het belangrijk dat je 3 dagen fotografeert (kan gewoon met je telefoon!) wat je eet. Doe alsjeblieft alleen mee als je écht gemotiveerd bent, zodat een volgende editie niet weer 6 maanden hoeft te duren :).

Ik zal één van jullie uitkiezen en een mail sturen. Als je niet zo gezond eet, kun je natuurlijk ook mee doen! Dat vind ik juist heel leuk. Ik probeer mijn tips altijd haalbaar te houden voor jou. Eventueel kun je gewoon onder een andere naam meedoen, zodat je anoniem blijft.

Groetjes, Marloes

Lijkt het jou leuk om eens mee te doen aan ‘Your day in food’?

58 reacties

 1. Leuke editie weer! Ik zou het mega gaaf vinden om een keertje mee te doen – ik ben net afgestudeerd en ga/wil wat meer letten op minder alcohol drinken, gezonder eten en heb wat meer te besteden 🙂

 2. Wat een leuke editie!! Lekkere recepten ook!
  Ik zou ook wel een keer mee willen doen
  Ben doorde weeks veel onderweg dus moet het goed plannen elke ochtend

 3. Hi! Oww tof! Ik zou heel graag inzicht willen hebben in mijn eetgedrag. Ik werk in de horeca en vind het lastig door mijn lange werkdagen een goed ritme in te bouwen. Ik eet in de basis gezond, maar snack ook op een dag. Ik probeer op werkdagen onder mijn kcal behoefte te zitten en op vrije dagen niet op te letten. Dit gaat tot nu toe aardig, maar wil dit graag vol kunnen houden als ik weer mag werken.

  1. Ik zou heel graag mee doen! Ik zou heel graag feedback op mijn voeding patroon krijgen omdat ik totaal niet weet of het gezond is wat ik eet. Heel leuk concept dus ik zou het leuk vinden om mee te doen 🙂

 4. Wauw…..hier kan ik jaloers op zijn! Niet helemaal hoor…ik weet ook dat dit patroon niet bij me past.
  Marloes, ik wil wel op je reservelijst…ik wil wel een stuk typen met foto’s en als je van anderen geen reactie krijgt, plaats je mijn stuk. Krijg je wel een reactie, hou je de mijne gewoon achter de hand voor volgende edities.
  Oh….en ik eet niet gezond, ik sport niet, heb nog na-zwangerschaps-bordtvoedings-kilo’s plakken maar ben wel met m’n 37 jaar happy met mezelf 😉en eigenlijk doe ik natuurlijk liever niet mee, want ik weet dat het anders moet….ik zoek alleen nog de motivatie…de mindset….de tijd en focus….en die komt echt wel weer een keer.

 5. Hi Marloes !

  Ik zou ook heel erg graag eens meedoen aan fe challenge!! Ik probeer gezond te eten met ruimte voor genietmomentjes zoals je dat zo mooi noemt 🙂 ik hoop echt dat je me uitkiest!! Zou ik top vinden !

  Groetjes

 6. Oeehh wat tof! Ik zou heel graag een keer mee willen doen! Ik probeer nu zoveel mogelijk plantaardig te eten, dus ben heel benieuwd 😊

 7. Wauw wat een lekkere maaltijden inderdaad! (En wat een vrolijke ontbijtschaaltjes haha, valt mij dan weer op)
  Het lijkt mij heel leuk om een keertje mee te mogen doen in deze rubriek! Ben nou al een aantal maanden bezig met ‘gezonder’ eten en meer sporten, maar ben heel benieuwd hoe jij mijn nieuwe voedingspatroon als diëtist zou beoordelen 🙂

  Groetjes,
  Rosalie

 8. Hele lekkere maaltijden!
  Ik zou ook een keer mee willen doen. Ik ben veel bezig met eten, maar vraag me af of ik wel genoeg eet. Ik ben heel benieuwd wat jij vind van mijn eetpatroon.

 9. Wat een leuke editie weer! Het ziet er ook echt lekker uit allemaal.
  Ik zou graag een keer meedoen. Op dit moment ben ik bezig met poging 317 afvallen. Na zoveel pogingen heb ik geen idee meer of ik goed op weg ben of juist te weinig eet en ik ben erg benieuwd naar de mening van een deskundige 🙂

 10. Hallo Marloes, Heb je ook interesse in een YDIF, van iemand die een verzadigd vet arm dieet volgt? Dit volg ik ivm chronische ziekte. Ik kan me voorstellen dat dit misschien niet helemaal interessant is voor je doelgroep, maar als je toch interesse hebt, dan wil ik daar wel aan meewerken!

 11. Ik zou graag een keer mee willen doen!
  Ik ben een fanatieke sporter, ben benieuwd naar jouw tips en adviezen!

 12. Hi Marloes,
  Leuk en zeer interessant weer om te lezen. Voor nu wens ik je een heel fijn en ontspannen vrij weekje.
  Ik ben erg gemotiveerd om ook eens een your day in food te doen dus ik hoor maar al te graag van je als ik mee mag doen.
  Lieve groetjes Dominique

 13. Super leuk te lezen hoe anderen met voeding omgaan. Ik zou ook graag meedoen. Ik kom heel snel aan waardoor ik geneigd ben heel laag in calorieën te zitten. Enige feedback is zeker welkom 😅
  Groetjes

 14. Hoihoi!

  Ik vind deze stukjes altijd zo leuk om te lezen! Je kunt zoveel leren van een eetpatroon van iemand anders! Ik zou best een keer mee willen doen hoor! Normaal in niet corona tijd doe ik een sportopleiding met veel sporturen verdeeld over de dag. Soms best lastig om dan op tijd te eten/ een ritme aan te houden. Daarnaast train ik voor mezelf ook nog minimaal 4x in de week. Best lastig om mijn patroon daar soms helemaal op aan te sluiten. Ben benieuwd wat jouw tips zouden zijn! Misschien een idee om na de zomer vakantie wanneer ik weer naar school kan te doen?

  Groetjes,
  Celine

 15. Hoi Marloes,

  Al een tijdje kijk ik jouw you tube kanaal en doe ik regelmatig 1 van jouw work puts. Het lijkt me heel interessant om mee te doen met your day in food.

  Groetjes en ga zo door, Yvonne

 16. Hoihoi, ik doe graag een keer mee! Leuke editie trouwens, ik vind het altijd weer interessant om te zien hoe andere mensen eten en wat voor variatie zij aanbrengen in hun patroon (:

 17. Lijkt me heel interessant om mee te doen, dus ik meld me aan! Heb een staand beroep en ben ook op mijn vrije dag vaak actief waardoor ik vaak meer nodig heb dan iemand anders van mijn postuur.

 18. Leuke editie, heeft mij zeker ook wat inspiratie gegeven!
  Het lijkt mij onwijs gaaf om mee te doen en om mijn eetpatroon te delen op Optima Vita. Ik ben een student die op dit moment, zoals velen anderen, voornamelijk thuis is. Echter besteed ik nog wel aandacht aan mijn gezondheid door middel van gezonde voeding en beweging (met genietmomentjes uiteraard, soms iets te veel misschien) en dit zou ik graag willen delen.

 19. Ik zou ook best eens mee willen doen! Ik ben 32 en mama van 3 kinderen. Wij proberen met ons gezin haalbaar gezond te eten en advies is heel welkom!

 20. Hi Marloes,
  Ik wil graag meedoen! Ik heb me ook al meerdere keren opgegeven 😉
  Ik heb een eetstoornisverleden, maar eet inmiddels al weer jaren heel gezond (dus óók af en toe iets lekkers tussendoor)

 21. Leuk eetdagboek, vol inspiratie!
  Ik zou het zelf ook erg leuk vinden een eetdagboek te delen en zo wat feedback te kunnen krijgen 🙂

 22. Hoi Marloes,

  Anderhalf jaar geleden reageerde ik ook op een oproepje om mee te doen aan een What I eat in a day! Je koos mij toen uit (superleuk! dankjewel!), maar wat ik toen niet wist, was dat ik op dat moment op het randje van een burnout zat, waardoor (gezond) eten wel het laatste was waar ik energie voor had. Die What I eat in a day is er dus nooit meer van gekomen…

  Inmiddels ben ik weer bijna helemaal hersteld van mijn burnout. Gezond eten en veel hardlopen hebben daar een hele belangrijke rol in gespeeld, en fysiek voel ik me sterker dan ooit. Het laatste puzzelstukje is voor mij dan ook op het mentale gebied. Ik vind het lastig om de controle rondom mijn eten los te laten, en wat meer te genieten, juist ook van ‘onverwachte’ genietmomentjes. Nu ben jij de koningin van de genietmomentjes, dus ik ben heel benieuwd wat je van mijn eetpatroon denkt, en of je nog goede tips voor me hebt.

  Groetjes!
  Eva

 23. Lijkt mij leuk om een keer mee te doen! Ik hou van lekker en gezond eten en ben benieuwd wat je van mijn eetpatroon vindt!

 24. Hoi! Ik zou graag mee willen doen. Ik ben inmiddels 25kg afgevallen en het is een jaar geleden dat ik bij de diëtist ben geweest. Sindsdien eet ik op mijn gevoel, is de weegschaal de deur uit en probeer ik mezelf stabiel te houden. Ik zou het leuk vinden om jouw mening over mijn huidige patroon te lezen. Het stoppen met mijn bezoekjes aan de diëtist en het op eigen kracht stabiel gaan houden was de spannendste stap in mijn weg naar een gezondere levenstijl

 25. Dit lijkt mij super leuk om te doen gezien ik echt bewust met voeding bezig ben ( probeer ik ) en ik vind het ook leuk om dit te lezen. Ik ben ook benieuwd wat voor reactie jij op mijn voeding zou geven.

 26. Hoi!

  Ik zou het heel leuk vinden om een keertje mee te doen. Ik probeer wat gewicht te verliezen en focus me op volume voedsel met lekker veel vitamines en eiwitten 🙂

 27. Hi Marloes, ik zou het super leuk vinden om ook een keertje mee te doen. Mijn eetpatroon is wel speciaal, want ik ben aan het herstellen van anorexia en volg hiervoor een eetlijst.

 28. Hoi Marloes,

  Leuk dit artikel, zeker voor herhaling vatbaar.
  Ik zou ook een keer graag mee willen doen!
  Ik denk altijd wel dat ik goed bezig ben, maar ben ik dat ook. 🙂

  Groetjes, Suzanne

 29. Super leuk altijd deze artikelen.
  Ik doe heel graag mee de volgende keer! Volgens mij reageer ik op bijna elke your day in food dat ik mee wil doen dus zal zeker niet afhaken haha.

 30. Leuk artikel! Ik zou ook graag een keer meedoen. Ik ben op dit moment aan het afvallen en dat is met diabetes type 1 soms een extra grote uitdaging.

 31. Leuk artikel 🙂 Ik zou graag mee doen. In december 2019 bevallen en ben sindsdien de draad qua balans in mijn eetpatroon een beetje kwijt. Wel zou ik graag die zwangerschapskilo’s kwijt willen en zou het daarom leuk vinden om wat feedback te ontvangen over mijn huidige eetpatroon en activiteiten.

 32. Wat en leuk artikel weer!
  Ik zou zelf ook erg graag willen meedoen! Omdat ik nu wat bezig ben met fitter worden en afvallen. En graag wil weten wat ik eventueel kan verbeteren en wat goed gaat.

  Succes 😜

 33. Lijkt me super tof om eens mee te doen!
  Ik heb op dit moment een te laag gewicht en moeite met aankomen. Ben benieuwd naar jouw feedback!

 34. Leuk artikel om ideeën uit op te doen. Haal ook veel inspiratie uit jou video’s.
  Ik zou het leuk vinden om mee te doen en mijn voeding door jou te laten beoordelen.
  Ik ben de laatste tijd bezig om wat aan te komen, omdat mijn gewicht tegen de ondergrens gezond gewicht ligt.
  Doordat ik graag gezond wil eten vind ik het vaak lastig om aan een calorie-inname te komen die ervoor zou moeten zorgen dat ik aan kom.

 35. Hoi!
  Leuk artikel om te lezen altijd.

  Het lijkt mij ook erg leuk om mee te doen, ik heb altijd het idee dat ik vergeleken anderen vrij “hollands” eet en ik denk dat velen zich daarin ook wel zullen herkennen. Dus ik meld me graag aan :).

  Groetjes!

 36. Ha Marloes,
  Ik volg je al langere tijd oa via insta maar ik ontdekte je op YouTube toen ik oefeningen voor thuis zocht. Ik vind je zo enthousiast en eerlijk overkomen. Ik zou graag mee willen doen aan het laten beoordelen van mn eten. Ik moest na mn zwangerschap nog 7 kilo afvallen dit ging best goed maar de laatste 1,5 lukt niet best. Ik vermoed dat het deels wel in mn eetpatroon kan zitten maar vind het lastig om dit te veranderen.
  Groetjes Corinda

 37. Hallo Marloes,
  Ik zou ook wel een keertje mee willen doen Ik heb wel last van wat overgewicht en ik heb type 1 diabetes en probeer koolhydraat verantwoord te eten. Ben benieuwd of je het leuk vindt om mijn eetprogramma te zien

 38. Dit is een leuk artikel, ik volg je op youtube al wat langer dan op je blog. Maar ik geniet ervan om ook oude artikelen terug te lezen!

  Het lijkt mij ook ontzettend leuk om eens mee te doen aan your day in food :D.
  Ik heb zelf wel wat overgewicht, maar probeer wel heel goed op mijn eten te letten. Het lijkt me dan ook leuk om jouw feedback te lezen over wat er nog ontbreekt en wat ik beter niet zou kunnen eten.

  Ik ben echt stiekem fan van jou!

 39. Als eerste : waaaw dat ziet er allemaal zo lekker uit 😮
  ten tweede: ik zou super graag eens willen mee doen hieraan, ik ben een meisje van 17 jaar oud en ben in de afgelopen periode rond de 15 kg afgevallen, graag zou ik nog wat afvallen en hierdoor eet ik gezond maar soms misschien wel te weinig. Ik zou heel graag eens een inzicht krijgen in mijn voedingspatroon
  echt super leuke artikels om te lezen dit!!
  vele groeten!!

 40. Ja leuk! Mijn BMI is iets te laag. Ik eet veel (waarvan ik zelf denk: redelijk gezond) maar blijf weinig energie hebben. Ik ben benieuwd naar je tips!

 41. Hoi Marloes,

  Graag zou ik eens mee willen doen en feedback krijgen op mijn eetpatroon! Ik ben fan van deze rubriek;)
  Ik ben een student van 22 en probeer vooral bewust te eten. Ik ben echt gek op fruit en houd niet zo van brood (I love een restje avondeten als lunch). Normaal sport ik ongeveer 2x per week, maar ik vind het best een uitdaging zo thuis met een youtube work-out…
  Fijne zondag!

  Groetjes,
  Maartje

 42. Hey Marloes,

  Ik volg jou sinds ik iets meer dan een jaar geleden begon na te denken om dietiek te gaan studeren.
  Ik ben 27 en heb altijd als kok gewerkt zowel in een cateringzaak als restaurants.
  Toen ik jou begon te volgen en jou (werk) leven wat te zien kreeg was dit voor mij een extra motivatie dat dat is wat ik ook wil, gezien ik dol ben op eten, gezondheid,… maar mijn job als kok al langer niet meer fijn vond.
  Nu september is het zover, ik begin (in Antwerpen, mijn stad) aan mijn opleiding!
  Ik zou het dus super fijn vinden om mee te doen en te horen wat jij van mijn eetpatroon vindt!

  Groetjes,
  Suzanne

 43. Hallo,

  Wat leuk om te zien wat iemand eet, fijn om inspiratie op te doen. Lijkt me ook leuk om eens feedback te krijgen.
  Probeer ook wel wat op mijn voeding te letten, maar weet nog niet altijd wat goed is. Daarnaast heb ik soms wat teveel geniet momentjes, sinds vandaag weer de knop om. Fijn om Marloes dan als motivational speaker aan mijn zijde te hebben. 🙂

  Groetjes,
  Ottje

 44. Wat leuk dat deze rubriek weer terug is!
  Ik (v, 34 jaar) zou graag een keer mee willen doen aan een Your Day in Food. Sinds drie jaar ben ik bewuster bezig met mijn voeding en beweging. Zo ben ik geleidelijk aan 11 kg afgevallen (ik had licht overgewicht) en op gewicht gebleven. Sinds een jaar sport ik drie keer in de week en ben ik sporten zelfs leuk gaan vinden! Het fijnste vind ik hoe fit ik mij nu voel en dat ik letterlijk en figuurlijk lekkerder in mijn vel zit. Ik werk nu al drie maanden vanuit huis en mis daardoor mijn dagelijkse fietsritje naar kantoor. Nu de sportschool dicht is doe ik om de dag in mijn pauze een van jouw workouts.
  Ik heb veel aan je tips over voeding en beweging en kijk dan altijd hoe ik die kan vertalen naar mijn leefstijl. Ik ben dus erg benieuwd naar wat je van mijn voeding vindt!

 45. Hoi Marloes,

  Ik zou ook graag een keer meedoen. Ik ben bijna 40 en merkte tijdens de coronatijd dat er toch wel meer vetrolletjes op mijn buik kwamen. Ik heb nog nooit een dieet gevolgd en ben geen sporter maar vond het nu tijd voor actie. Ik loop nu om de dag hard en op de dagen dat ik niet loop doe ik jouw hiit trainingen om buikvet te verbranden. Verder probeer ik gezond te eten. Ik wil dus niet echt afvallen maar gewoon weer strak in mijn lijf komen en gezond eten om ook een goed voorbeeld voor mijn 9-jarige dochter te geven. Ik ben heel benieuwd wat jij er van vindt.

 46. Altijd leuk om een inkijkje te hebben in iemand anders eetpatroon.
  Lijkt me leuk om mee te doen, ik eet zelf volledig vegan. Ik ben wel benieuwd wat je daarover zou zeggen.

 47. Wow wat tof. Hier haal ik altijd weer inspiratie en motivatie uit om goed te eten.
  Zelf ben ik aan het herstellen van een eetstoornis en vind het wel wat lastig om op gevoel te eten.
  Hieruit leer ik ontzettend veel om te zien hoe anderen het doen.
  Graag wil ik ook een keertje meedoen als dat kan. Ik ben heel benieuwd.

  Vele groetjes

  Naomi

 48. Hi Marloes, wat een ontzettend leuke actie dit. Ik doe graag mee, ben wel benieuwd welke tips je voor me hebt!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram