Wat ik eet in een week
My/Your day in food Voeding

Wat ik eet in een week – Strak in Trouwjurk

Door

Jullie vroegen de laatste tijd weer massaal om een eetdagboek, niet van 1 dag…maar van een week! Zoals ik al een paar keer eerder heb gedaan. Zulke video’s zijn best veel werk om te maken, vooral omdat ik mezelf constant moet herinneren om alles vast te leggen wat ik eet. Het is echter weer gelukt!

Disclaimer

Zoals altijd ook weer de disclaimer. Ik ben geen vegetariër, als je dat vervelend vindt dan kun je beter andere YouTubers kijken. Neem mijn eetpatroon alsjeblieft niet zomaar over, want iedereen is anders! Ik heb een zittend beroep en ben naast mijn sportmomenten niet veel in beweging, daarom kan ik vrij weinig eten zonder aan te komen.

Mijn drinken heb ik niet allemaal gefilmd, omdat ik grotendeels water, thee en koffie drink. Hier en daar neem ik een glas light frisdrank. Dranken met calorieën drink ik nauwelijks. In deze week waren het er drie (1 flesje optimel, 1 glas wijn en een glas huisgemaakte limonade).

Mijn doel

Zoals ik al eerder heb verteld, is het mijn doel om strak in trouwjurk te verschijnen. Ik zeg daarbij zeker niet dat ik niet tevreden ben over mijn lichaam. Iedere bruid wil zich echter denk ik zo goed mogelijk voelen. Ik eet daarom gezond, maar ik ga het niet overdrijven. Ik neem rustig een paar genietmomentjes in de week.

Balans blijft voor mij het meest belangrijk. Ik weet namelijk dat ik er uiteindelijk toch niet gelukkiger op word als ik alleen maar gezond eet. Geluk gaat voor mij altijd boven ultiem-strak-zijn ;).

Groetjes, Marloes

Is mijn eetpatroon heel anders dan die van jou? Op welk vlak?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
  1. Tamara 4 jarengeleden

    Wat leuk om gezien te hebben! Je zegt ook dat je gegrilde paprika gebruikt – bedoel je dit uit pot ? Of gewoon zelf gegrild? Want je zag geen gril lijntjes! haha! Door deze video raak ik wel gemotiveerd om meer groentes te eten! Dat doe ik écht te weinig.

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: