What I eat in a week
| 19 oktober 2020

What I Eat in a Week – Fit blijven met een gezonde balans

Naast de proefvideo met Sven, wilden jullie ook heel graag weer eens een ‘What I eat in a week’ video zien. Ik ben dus weer aan de slag gegaan met opnemen. Deze video’s zijn best veel werk om te maken, maar ik vind het mega leuk om te doen! Deze week besloot ik te gaan voor lekker veel gezonde variatie, met daarnaast natuurlijk mijn genietmomentjes.

Hier vind je het recept van de wafels. ♥

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Herken jij dingen uit mijn eetpatroon bij jezelf?

2 reacties

  1. Ja hoor Marloes,
    Ik start bijna elke ochtend met havermoutpap. Karnemelk, cocosdrink, sojamelk, amandeldrink, rauwe geitenmelk, afwisselend met daarbij fruit en granola. In de zomer varieer ik al eens met een halve bak kwark (dat idee komt van..jou😉). En wat heerlijk is, een halve avocado gevuld met een ei, eiwit loopt er overheen, dooier op plaats van pit. Bestrooid met paprikapoeder en stukjes zongedroogde tomaat. Dat in de oven voor 20 minuutjes. De laatste minuten leg ik een afbakbroodje naast de avocado en dan…feestontbijt !
    Zoals steeds leuke video, je doet dat supergoed !

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram