What i eat in a week
My/Your day in food Voeding

What I Eat in a Week #6 – Balans met cheats

Door

Ik neem jullie weer eens een week mee in mijn eetpatroon. Alles wat ik in mijn mond steek, zet ik op beeld. Mijn doel is fit en gezond blijven en een balans vinden tussen gezond en ongezond. Afvallen is dus zeker niet wat ik wil. Kijk gezellig mee naar deze video!

Disclaimer

Ik eet niet vegetarisch. Mocht je dat vervelend vinden, dan kun je beter een andere YouTuber kijken. Niet alles wat ik eet is gezond, dat is ook nooit mijn doel! In de video laat ik ook de hoeveelheid calorieën zien die ik eet. Dit verschilt echter ontzettend per persoon! Neem mijn patroon dus nooit klakkeloos over.

Mijn afgelopen week

Ik ben best tevreden over deze week! Sowieso probeer ik zo veel mogelijk op gevoel te eten. Dat betekent dat ik de ene week iets meer ongezonde dingen eet en de andere week iets minder.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Wat is het grootste verschil tussen mijn eetpatroon en die van jou?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. Sandy 3 jaargeleden

  Heel leuk, zo’n dagboek. Misschien moet ik het ook eens maken, want ik wordt in het weekend vaak héél vroeg wakker (half 6, net als door de weeks) van de honger. Kan dan niet meer slapen. Dus het hele weekend lamlendig van moeheid. Heb je hier een tip voor?

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Thanks! Misschien eet je net iets te weinig? Ook kun je ervoor kiezen om vrijdagavond een iets groter gezond tussendoortje te nemen, om trek in de ochtend te voorkomen.

   Reageer
 2. Ella 3 jaargeleden

  Super leuke video!!!

  Reageer
 3. Hanna 3 jaargeleden

  Leuke video! Niet bedoeld als commentaar, maar als ik wat je eet zou invoeren op de app can het voedingscentrum, zou die aangeven dat je te veel buiten de schijf van vijf eet. Ik vroeg me dus af hoe jij daar tegen aankijkt ;).

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Ik snap helemaal wat je bedoelt! Ik heb echter een balans gevonden die heel goed bij me past en die ik makkelijk kan volhouden. Naar mijn idee eet ik gewoon gezond, met zeker hier en daar een uitschieter(tje), maar dat neem ik voor lief omdat ik me gewoon super goed en energiek voel. 🙂

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.