What i eat in a week
My/Your day in food Voeding

What I Eat in a Week #5 – ‘Gewoon’ gezond eten

Door

Ik heb weer een weer lang mijn camera met me meegezeuld. Elke keer als ik iets in mn mond stopte, heb ik heb erbij gepakt. Vandaag zie je wat ik at gedurende een week! Ik hoop dat ik je op deze manier wat inspiratie kan geven voor jouw eigen gezonde leefstijl.

Disclaimers

Neem nooit mijn patroon klakkeloos over. Iedereen heeft een andere behoefte! Zoals jullie weten, eet ik niet vegetarisch. Als je dat vervelend vindt, dan kun je beter een andere YouTuber volgen.

Tenslotte is echt niet alles wat ik eet 100% gezond. Ik probeer te zoeken naar een balans tussen gezond, minder gezond en ongezond. Ik eet waar ik me goed bij voel.

Recepten

In de video laat ik een aantal recepten zien. Ook beloof ik jullie een aantal links. Zo heb ik het over gezonde wentelteefjes, die kun je hier vinden. De inmiddels denk ik welbekende wraps uit de oven vind je hier.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Zo af en toe blijf je deze video’s zien op mijn kanaal, want ik vind ze leuk om te maken en jullie kijken er graag naar.

Mocht je vragen hebben over mijn patroon, dan hoor ik het graag.

Groetjes, Marloes

Wat is het grootste verschil tussen jouw eetpatroon en de mijne?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Jill 4 jarengeleden

  Hi Marloes,
  De wrap ziet er super lekker uit wil hem zeker een keer maken 😁, is die ook geschikt als lunch of is het meer als avondeten?
  XXX

  Reageer
  • Marloes 4 jarengeleden

   Leuk! Ik vind dat je al het avondeten ook als lunch zou kunnen eten :). Liefs

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: