What I Eat in a Day!

Omdat er gister geen normaal artikel online kwam, wilde ik nu een extra leuke plaatsen. Ik weet dat jullie ‘My day in food’ altijd super leuk vinden…hoeveel leuker is dat in videovorm! Ik laat je zien wat ik afgelopen woensdag at en dronk, kijk snel mee.Bij het ontbijt had ik het over een artikel over vitaminepillen, die vind je hier. Ik hoop dat je deze video leuk vond om te zien. Ik krijg soms vragen over hoe ik bepaal hoeveel ik eet en of ik calorieën tel. Hier zal ik binnenkort een artikel over maken.

Groetjes, Marloes

Wat at jij vandaag/gister?

3 reacties

  1. Deze kerstdagen begin ik met een lekker ontbijtje samen met mijn vriendin. Croissantjes, broodjes, eitjes, kipfilet en kaas. Overdag probeer ik zo gezond mogelijk te eten, wraps met kipfilet / zalm als tussendoortje. Gisteravond gegourmet en vandaag wokken met de familie, dus beide dagen dik over mijn caloriebehoefte heen…

  2. Inderdaad altijd leuk om te zien.
    En hoewel jij in vergelijking met sommige andere bloggers erg normaal met eten omgaat, krijg ik van de overzichten van jouw eten op een dag, en ook die van de mensen die het drie dagen voor jou bijhouden, toch altijd het gevoel dat ik wel erg veel eet. Maar ik zou niet weten hoe ik moet leven op minder!?
    Nou goed, wel lekker weer allemaal!

    1. Ik weet ook niet of je dat moet willen….misschien heb jij gewoon wat meer nodig! Of anders heeeeeeell geleidelijk minder eten. Dat duurt maanden voordat je eraan gewend bent.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram