What I eat in a day #4 – Dagje dierentuin

In de vorige ‘What I eat in a day’ video vertelde ik al dat ik dit soort video’s vaker wil gaan maken. 1x per maand (ongeveer) zul je ze vinden op mijn site en YouTube kanaal. Op Youtube heb ik er een aparte afspeellijst van gemaakt. Ik vroeg wat voor dag jullie wilden zien, daar kwam massaal de reactie op dat jullie benieuwd waren naar een dagje weg. Afgelopen zaterdag was het zo ver, ik ging met een groep vrienden naar de dierentuin! Zie hier wat ik deze dag at.Zoals ik ar vertelde in de intro, wilde ik wel een beetje gezond eten. De week ervoor was het Pasen en ik had toen heerlijk genoten van veel (veel!) ongezonde dingen. Ik vind het dan fijn om een volgend weekend weer een beetje op te letten. Met die gedachte ging ik dus de dag in.

Giraffe

Ik vind het geen probleem om al het lekkers in zo’n park te weerstaan, omdat ik weet dat het helemaal mijn eigen keuze is. Ik vind mezelf niet te zwaar, maar wil ook niet aankomen. Daarnaast voel ik me goed bij een gezond voedingspatroon, ik probeer daarom mijn snoepmomenten te beperken. Het was natuurlijk wel grappig om voor de video ook een aantal ongezonde verleidingen te filmen ;).

Ras en ik

Ik doe echt niet alle dagjes weg op deze manier. Soms neem ik gewoon lekker waar ik zin in heb. Je zult me trouwens niet snel aan een lunch met patat en een snack zien. Ten eerste heb ik dan veel te snel weer trek, ten tweede vind ik een broodje eigenlijk veel lekkerder en ten derde reageren mijn darmen hier niet goed op. Ik zou dan eerder bijvoorbeeld een bak popcorn genomen hebben en bijvoorbeeld een ijsje.

Ik hoop dat jullie deze video weer leuk vonden om te zien!

Groetjes, Marloes

Wat voor ‘What I eat in a day’ video zou jij graag de volgende keer zien?

8 reacties

 1. Gave video, vooral het einde, haha……..
  Oh, dat broodje zalm van Sven zag er echt verrukkelijk uit!
  Persoonlijk zou ik alleen niet zoveel zoetstoffen op 1 dag willen; cola light in de dierentuin, siroop in de koffie en cola zero s’ avonds.
  Emmen lijkt me ook een leuke dierentuin en zo te zien hadden jullie heerlijk weer!

  1. 3 eenheden zoetstof op een dag (in het weekend) is voor mij nog ok. Doordeweeks gebruik ik het namelijk vrijwel niet. Ja was inderdaad heerlijk weer en de dierentuin is echt een aanrader! Dank je wel voor je lieve reactie!

 2. Ooh echt super leuk, ziet er super gezellig uit. En een keurige dag zou ik zeggen.
  Nog leuker, ik heb wat nieuws ontdekt waar ik de pancake syrup voor kan gaan gebruiken. Leuk!
  Dank je wel weer!

 3. Zooo knap hoe je de dag door kwam. Goede tip om wat mee te nemen voor nood geval. Een andere vraag marloes. Jij raadt aan om ok krachttraining te doen. Ik probeer deze 3 x in de week toe te passen. De vraag: hoeveel calorieen verbrand je bijvoorbeeld met n krachtworkout met resistandbands zoals op jou blog. Ik hen nl geen idee hoe je de calorieen berejend bij krachtworkouts. Ben benieuwd naar je reactie.

  1. Dan verschilt ontzettend per persoon en per training. Ik zou uitgaan van 400kcal per uur gemiddeld…maar het is moeilijk omdat herstel van spieren ook energie kost, waardoor je een naverbranding hebt.

 4. Ik vind het zo lastig, bij mij is eten echt een vorm van genieten dus als ik bijvoorbeeld dagje dierentuin doe dan vind ik het leuks om allemaal snacks mee te nemen en dieeten zou mijn dag saai (?) maken, maar goed je voelt je wel veel beter in je vel als je gezond blijft. Maar knap gedaan! Ook het feit dat je gewoon lekker kwark neemt en niet een snack uit principe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram