What I eat in a Christmas day!

Ik plaatste laatst al een ‘what I eat in a day’ video. Het valt me echter op dat vrijwel iedereen die zulk soort video’s maakt, eigenlijk alleen normale en gezonde dagen laat zien. Jullie weten hopelijk dat ik genieten ook ontzettend belangrijk vind, daarom laat ik je ook eens een minder gezonde dag zien! Kijk mee naar wat ik at op tweede kerstdag…Ik heb echt ontzettend genoten van deze dag. Ik vind het super fijn om samen te zijn met ons hele gezin en leuke dingen te doen. De hele dag stil zitten met kerst is niets voor ons. Daarom gingen we eerst naar mijn broertje kijken met surfen, ‘s middags gingen we naar het strand en in het begin van de avond hebben we nog even getafeltennist met z’n allen. Tussendoor hebben we dus heerlijk genoten van lekker eten en drankjes.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Toch een beetje anders dan normaal, maar het leek me wel een leuke afwisseling zo tussen de feestdagen door.

Groetjes, Marloes

Wat heb jij voor lekkers gegeten tijdens kerst? Of at jij gewoon zoals altijd?

16 reacties

 1. Wat superleuk om te zien!
  Ook leuk dat jullie tussendoor nog wat sportiefs deden.
  Bij ons is het vaak alleen maar zitten, zo’n dag.

 2. super leuk filmpje lekker down to earth.

  2e kerstdag ook gewoon ontbijt, daarna koffie met taart als lunch, borrel met wat chips, familiediner met vis, salades en gegratineerde aardappels. als toetje allerlei soorten (walhalla!) waarvan ik ijs met chocolade en een witte chocolademoes op heb. s avonds nog wat wijntjes. lekker gedanst om het te compenseren 🙂

  groetjes!

 3. Ooo wat een superfijn filmpje dit! Ik word af en toe echt heel onzeker van al die mega gezonde andere health bloggers.. Dus vind het zo geruststellend om te zien dat ik niet de enige ben die zulk soort dagen heeft! Dankjewel! 🙂

 4. wat een leuke video!! Leuk om te zien dat jij dan ook zeker een geniet dagje hebt. Meest moest ik lachen om de kerststol waarbij de spijs eruit was gehaald. Ik doe dit ook altijd en deze smeer ik dan weer er overheen.. Dit had jij volgens ook gedaan.? :o)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram