| 9 september 2016

What I Eat in a Day #8: Dagje Antwerpen met Marloes!

Ongeveer 1x per maand maak ik een ‘What I eat in a day video’. Na de vorige video kreeg ik veel vragen over of ik eens wilde laten zien als ik een dagje weg ging. Afgelopen weekend was ik in Antwerpen bij een van mijn beste vriendinnetjes: Marloes. Ik laat jullie zien wat ik at en dronk.Zoals ik in de video al zei, zijn mijn dagjes weg lang niet altijd heel ongezond. Natuurlijk nam ik een ijskoffie met suiker en at ik ‘s avonds ijs én chocolade, maar ik vind dit nog best een redelijk gezonde dag. Natuurlijk zijn er ook wel dagen dat ik meer ongezonde dingen eet, ik probeer me altijd te laten leiden door waar ik op dat moment zin in heb. Als ik ergens niet mega veel zin in heb, waarom zou ik het dan nemen?

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Voor mij zijn dit soort video’s ook een geweldig leuk aandenken aan een super gezellig weekend :). Marloes en Mats, ik vond het weer super!

Groetjes, Marloes

Eet jij gezond als je een dagje weg gaat? Of juist niet?

4 reacties

  1. Leuk om te zien! Heerlijk ontspannen, lekker genieten! Als ik een dagje wegga is het vergelijkbaar; gezonde basis met Geniet momentjes. Moet eerlijk zeggen dat het kiezen voor een gezonde basis tegrnwoordig als vanzelfsprekend gaat en dat ik dan meer geniet dan wanneer ik alleen maar ongezonde keuzes maak. Een hele dag alleen maar ongezond word ik niet meer blij van.

  2. Blijft leuk om te zien! Ik vind het altijd lastig om ‘iets kleins’ te lunchen.
    Ik ga al snel voor de hamburger met frietjes bij wijze van..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram