| 15 december 2017

What I Eat in a Day #18 – Gezond Dagje Amsterdam

Ik kan het bijna niet geloven, maar de vorige ‘What I Eat in a Day‘ video plaatste ik alweer een maand geleden. Hoog tijd voor een nieuw eetdagboek dus! Zoals je al in mijn Vlogmas video kon zien, ging ik samen met Rasheeda een dagje naar Amsterdam.

Na mijn eetfestijn rond Sinterklaas, wilde ik graag een beetje gezond eten. Onderweg is dit echter altijd een uitdaging! Ik besloot voor jullie te filmen hoe het ging. Ik schakelde ook jullie hulp in, en jullie raadden masaal Pluk aan als leuk tentje om te lunchen in Amsterdam centrum. Daar aten Rasheeda en ik beiden onze eerste acai bowl ooit. Als toetje namen we een gembershotje.

Normaal gesproken let ik niet echt op mijn voeding als ik gezellig een dagje weg ga. Soms vind ik het echter wel even ‘nodig’. In sommige periodes van het jaar zijn er gewoon teveel speciale dingen. Elke keer maar ‘uitzonderingen’ maken, zorgt ervoor dat ik me echt niet meer lekker voel.

Ik hoop dat je deze video weer leuk vond om te zien! Als je verzoekjes hebt voor een volgende eetdagboek video, dan kun je dat altijd hieronder achter laten.

Groetjes, Marloes

Let jij tijdens een dagje weg wel eens op gezond eten? Wat zijn jouw tips?

5 reacties

 1. Wat leuk weer!

  Ik zou graag eens willen zien wat je mee kan nemen als je een dag naar school/werk of op stap gaat en gezond wilt eten.

  Ik merk dat ik in de ochtend vaak feen tijd heb om goed te eten en dat is niet fijn. Ik wil graag gezond eten, maar het is zo lastig te krijgen vaak.

  Ik eet geen vlees en dat maalt het niet makkelijker.

  Goeie tip van je die sushi bowl, die ga ik eens uitproberen. Dank je wel!

 2. Leuke vlog!
  Ik zou het ook wel interessant vinden om eens verschillende gerechten voor ontbijt…of lunch…of juist avondeten te zien die evenveel calorieën bevatten maar niet even gezond zijn. En waarvan zit je nu meer vol? En waarom, wat doet dit dan in je lijf?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram