eetdagboek augustus 2017
My/Your day in food Voeding

What I Eat in a Day #15 – Intermittent Fasting

Door

Wow wow wow, jullie blijven maar vragen om eetdagboek video’s! Ik vind ze super leuk om te maken, dus met alle plezier deel ik ze met jullie. Ik moet dit er toch echt maandelijks inhouden denk ik. Vandaag zie je een dag waarop ik aan Intermittent Fasting deed. Ik laat je zien wat en wanneer ik eet en ik geef je tips.Als ik aan intermittent fasting doe, eet ik meestal drie grote maaltijden van ongeveer 600kcal. Ik start om 13:00uur met eten. Daarvoor drink ik alleen water, thee en koffie zonder suiker en melk. Mijn volgende maaltijden eet ik rond 17:00uur en rond 20:30uur. Ik merk dat dit voor mij een prettig patroon is.

Het grote voordeel van Intermittent Fasting is voor mij dat ik per maaltijd meer kan eten, dus meer een verzadigd gevoel heb. In de ochtend heb ik inmiddels eigenlijk nooit meer honger. Als ik wel een keer merk dat ik het slecht trek, eet ik gewoon eerder mijn eerste maaltijd.

Ik doe dit Intermittens Fasting echt niet iedere dag. Gewoon alleen als ik er zin in heb. Op sommige dagen komt het gewoon niet goed uit, of heb ik zin in een lekker ontbijtje.

Wil jij dit ook doen? Houd er dan goed rekening mee dat je voldoende van alle goede voedingsstoffen binnen krijgt. Zoek hiervoor hulp van een professional, of houd het zelf in de gaten met bijvoorbeeld My Fitness Pal.

Groetjes, Marloes

Vind jij het ook leuk om iedere maand zo’n video te zien?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Sandra 5 jarengeleden

  Leuke video weer! Eetdagboekjes zijn altijd leuk, dus ik stem voor maandelijkse videos. Enne zeg anders IF, is wat korter:)

  Reageer
 2. Natascha 5 jarengeleden

  Ja, leuk maandelijks een what i eat in a day!

  Reageer
 3. Marre 5 jarengeleden

  Ha wat leuk! Sinds een aantal weken ook met IF begonnen. Bevalt me goed en denk niet meer de hele dag aan eten. Dat heb ik wel als ik als ik 3 kleinere maaltijden en 3 tussendoortjes neem. Veel rustiger zo. Ik ben niet te streng, begin meestal tussen 11 en 13 te eten, stop tussen 19 en 21 uur. Net hoeveel trek ik heb. En ook ontbijt ik in de weekeinden dat ik niet hoef te werken gewoon met mijn man, anders is het zo ongezellig.

  Reageer
 4. Bianca 5 jarengeleden

  Vanmiddag tijdens mijn lunch even kijken :-). Wat een prachtige foto’s zeg. Echt heel erg mooi. Zou die fotograag ook voor de grote dag vragen ;-).

  Reageer
 5. Kim 5 jarengeleden

  Met maandelijkse eetdagboekvideo’s zal je een hoop mensen blij maken (waaronder ikzelf)

  Reageer
 6. Cathrien 5 jarengeleden

  IF doe ik iedere dag in de ochtend om 9 uur mijn eerste maaltijd, 12 uur 2e en 19 uur 3e. Tussendoor heb ik echt geen honger.

  Reageer
  • Marloes 5 jarengeleden

   Dan eet je gedurende 10+ uur, bij IF eet je maximaal gedurende 8 uur.

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: