| 27 februari 2017

What I Eat in a Day #12 – Gezonde Sportdag

Ik kondigde vorige week al aan dat deze video eraan zat te komen! Ik weet dat jullie ervan smullen, dus ik laat je weer een dag zien wat ik eet en drink. Ik probeer daarbij ook een beetje uit te leggen waarom ik bepaalde keuzes maak. Zoals je misschien wel weet, neem ik doordeweeks zo min mogelijk ongezonde dingen. In het weekend gun ik mezelf dan wat grotere genietmomentjes. Op deze dag moest ik twee sportlessen geven, hier hield ik rekening mee in mijn voeding.Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Mochten deze video’s teveel herhaling worden, dan moet je dat ook gewoon aangeven hoor :).

Groetjes, Marloes

Wat zijn de grootste verschillen met jouw eetpatroon?

18 reacties

 1. Dank u wel :), filmpjes in het algemeen gewoon leuker maakt niet uit wat 😀 maar vergelijkingen zoals de ontbijtgranen ook leuk. Ik heb een idee, wellicht dat u inzicht kan geven met de weegschaal hoe snel iets 100g is van een product voor mensen waar porties inschatten moeilijk is of welke instrumenten naast een weegschaal toepasbaar Zijn(maatstaven)

 2. Ik vind het juist superleuk dat je laat zien wat je op een dag eet. Het geeft me altijd veel inspiratie, ik neem het nooit klakkeloos over, maar het helpt wel in het variëren van mijn voeding. Wat mij betreft dus lekker mee doorgaan! 🙂

 3. Leuk weer, Marloes! Het grootste verschil is dat ik ”s morgens megabehoefte heb aan een tussendoortje.
  Maar ik ontbijt om kwart over 6 al?
  Lekker met kwark en fruit of een boterham. Om 10.00 eet ik dan altijd een boterham met appelstroop (zonnatura) en een stuk fruit. Om half 1 heb ik dan weer echt honger!
  Ik denk weleens dat ik te weinig eet maar durf niet echt iets toe te voegen aan mijn eetpatroon omdat ik bang ben dat ik dan aankom. Als je echt trek hebt is dat dan een teken dat je lichaam je voeding verbruikt heeft? Of hoe moet ik dat zien? Ik merk wel dat als ik meer eiwit eet dat het minder is. Maar is veel eiwit gezond als je niet heel veel Sport?

 4. Ik vind je “what i eat in a day” filmpjes juist geweldig!
  Ik probeer mijn balans te zoeken met eten,voor mijn gevoel eet ik te eenzijdig.
  Door jouw ideeen eet ik al heel anders de afgelopen week.
  Dus ik wacht met smart op de volgende!

 5. Wel grapig smorgens heb je weinig trek maar smiddags en savonds weer veel meer.. ik persoonlijk denk dan eet je bij de hoofdmaaltijden niet veel te karig. Dat avondeten lijkt mij echt weinig en omdat je geen tussendoortje neemt smorgens lijkt het me dat je daar later op de dag “last” van krijgt.

  Ik merk bij mezelf dat als ik voldoende eet bij de hoofdmomenten dat ik minder snaaibehoefte heb.

  Maar leuke video weer. Kan er net als de rest geen genoeg van krijgen!

  Vond alleen die tartaar er maar eng uitzien haha

  1. Ik heb een tijdje terug geprobeerd veeeeeel meer te eten bij de hoofdmaaltijden. Alsnog had ik ‘s middags het meeste trek :). Dit werkt voor mij gewoon het beste.

 6. Weer een handig filmpje! Het helpt mij ook wat meer met variëren. Vorig jaar had je een schema gemaakt van een hele week, maar heb het gevoel dat je nu minder eet. Klopt dat? Ik zou het wel leuk vinden om te zien hoe een hele week eruit ziet om nog een beter beeld te krijgen 🙂

 7. Hai Marloes, dat toetje ziet er echt heerlijk (gezond) uit! Wordt hij zo luchtig omdat je er de eiwitpoeder doorheen doet? of zou je ook zonder kunnen doen?

 8. Ik zal graag willen weten hoe veel je calorie binne werk perdag ? en wil graag meer info over avond eten of meer verschillende eten zien in de avond zie wel veel over middag eten en onbijt enzo

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram