| 31 december 2016

What I Eat in a Day #10 – Eerste Kerstdag

Jullie hebben in de afgelopen jaren al heel wat gezonde eetdagboekjes voorbij zien komen op optimavita.nl. Ik zeg altijd dat ik af en toe flink genieten ook ontzettend belangrijk vind. Daarom leek het me leuk om dit keer een minder gezond eetdagboek te plaatsen, namelijk die van eerste kerstdag! Sven en ik gingen deze dag naar mijn broertje en schoonzusje, mijn ouders waren daar ook. We genoten met z’n allen van de gezelligheid en van het lekkere eten en drinken.Ik hoop dat je deze anders-dan-anders What I Eat in a Day video leuk vond om te zien. Ik vind het in ieder geval ontzettend leuk om ook dit soort dagen eens te laten zien. Het leven is nu eenmaal niet altijd gezond, genieten hoort erbij!

Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wat jij met de kerstdagen hebt gedaan :).

Groetjes, Marloes

Heb jij ook lekker genoten tijdens kerst?

3 reacties

  1. Wow ziet er allemaal goed uit! De kaastafel zag er ook heel mooi uit.
    Ik had met mijn man een mooi menu bedacht en toen werd hij helaas ziek! Dus ik heb een vrij bescheiden kerst gehad, qua eten. We hebben het gisteren gelukkig ingehaald!

  2. Als genieten erbij hoort, is het leven eigenlijk wel altijd gezond…af en toe genieten Is heerlijk gezond…zolang het in balans is.
    Ondanks dat ik nog wat ziek was heb ik een heel fijne kerst gehad. Ouders en schoonouders hadden erg hun best gezet zodat wij half-ziek gewoon verwend werden.

    En dan nu….op naar de oliebollen en bananenpropjes…! Lekkerrrrr……!!
    Fijne jaarwisseling!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram