Wat ik eet
| 3 augustus 2018

What I Eat in a Day #23 – Hete Zomerdag!

Ik vroeg laatst op instagram stories, wat voor video’s jullie graag wilden zien. Heel veel van jullie gaven aan eetdagboekjes ontzettend leuk te vinden. Ik doe deze al 1x per maand, dus vaker lijkt me niet echt nodig. Het is voor mij wel een bevestiging dat ik er lekker mee kan doorgaan :).

Wat ik eet op een warme zomerdag

In deze video zie je een warme zomerdag. Ik merk dat mijn ritme toch altijd een beetje anders is op zo’n dag. Ik heb minder trek, drink minder koffie en thee en heb soms zelfs spontaan zin in producten die ik niet zo vaak neem. Daarom besloot ik zo’n dag op te nemen!

Ik eet zoals je weet niet vegetarisch, maar zoek een balans tussen vlees, vis en plantaardige producten. Ik houd mijn calorieën niet bij, maar eet op gevoel. Neem mijn patroon alsjeblieft niet klakkeloos over, want iedereen is anders.

Verzoekjes?

Ik ben heel benieuwd wat voor dag jij graag een keer voorbij zou zien komen in deze videoreeks. Laat het me zeker even weten in de reacties. Het lijkt me bijvoorbeeld leuk om weer eens een ‘cheatday’ te laten zien en uit te leggen welke keuzes ik maak.

Groetjes, Marloes

Eet jij anders met warm weer? Op welke manier?

3 reacties

 1. Zo lekkere combinatie vindt ik dat altijd broccoli met champignons en tomaat. Eet dat zelf ook regelmatig alleen dan meestal met rijst. (Heb trouwens nog nooit tempeh op, moet ik eens proberen)

 2. Hee Marloes,

  Wat ben je een inspirerende persoonlijkheid.
  Zou je een keer wat informatie willen/kunnen geven over hoe je je Eigen trainingsschema kan opstellen
  en invullen?

 3. Hoi marloes,

  Het lijkt mij indd erg leuk als je een x een “cheatday” laat zien. Dit omdat ik zelf enorme moeite heb met ongezonde dingen te eten.. ik ben wat gezonder gaan leven en vind dat ik best wat lekkers mag af en toe, maar vind al snel dat ik teveel lekkers eet..

  Liefs, T

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram