Afvallen Bewegen Feiten en fabels Voeding

Vraag maar raak! – De antwoorden deel 3

Door

Het is alweer super lang geleden dat er een vraag maar raak video online kwam, ongeveer anderhalve maand terug! Hoog tijd om jullie vragen weer te beantwoorden, want ik vind het super leuk om te doen. Dit keer ben ik zonder Albert, omdat de vragen eigenlijk alleen over voeding gingen.


Zoals ik in de video ook al benoemde, vind ik dit één van de leukste dingen om te doen. Ik krijg door jullie vragen een goed beeld over wat jullie graag willen lezen of zien op optimavita.nl. Blijf dus lekker vragen stellen en verzoeken doen!

Tijdens het beantwoorden van de vragen verwees ik naar een aantal artikelen. Meer informatie over vetverbranden en het wegtrainen van lovehandles vind je hier. Het artikel over zoetstoffen heb ik denk ik alleen in gedachten geschreven :-), want ik kan het niet meer terugvinden. Ik weet dat ik ongeveer een jaar geleden wel iets op facebook heb gezet, maar dus nog niet heel uitgebreid. Wel schreef ik een artikel over Stevia. Wil je toch nog meer weten over zoetstoffen? Laat het dan weten bij de reacties.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij een vraag over voeding, bewegen, leefstijl of misschien zelfs een persoonlijke vraag aan Albert of mij? Stel hem dan hieronder! We behandelen ze in een volgende video.

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. natanja 9 jarengeleden

  hoi Marloes ik ben erg nieuwsgierig naar hoe je de zoetstof in je dag ritme kan doen wanneer is teveel bijvoorbeeld ?? , is bijvoorbeeld optimel vla of yoghurt goed voor in de avond en suikervrij limonade te drinken in plaats van fris of fruit drank , ?

  Reageer
 2. Dineke 9 jarengeleden

  Hoi Marloes, er zijn zakjes met kruiden waar je de nasi mee op smaak kunt brengen. Hoe maak jij bijvoorbeeld je nasi? Groetjes Dineke

  Reageer
 3. Lieke 9 jarengeleden

  Hoi Marloes,
  Ik vraag me al langere tijd af wat een goede hoeveelheid eiwitten is, en hoeveel eieren je als vegetariër per week moet eten. Misschien kun je daar een artikel over schrijven? 😉

  Reageer
 4. naomi 9 jarengeleden

  Hi Marloes!

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een lekkere yoghurt voor het ontbijt. Nu heeft optimel een nieuw soort: griekse yoghurt met fruit (kers, framboos of perzik). Zij geven aan dat het 0% vet bevat en geen toegevoegde suikers. Is dit een gezonde keuze om mijn muesli mee te eten?

  Grotjes,
  Naomi

  Reageer
 5. Marjolein 9 jarengeleden

  Hoi Marloes,

  Erg interessant filmpje! Ik vraag me af of je een alternatief hebt voor woksaus uit een flesje voor door een wokgerecht? En of je tips hebt om een hartige groentetaart of quiche minder vet en zwaar te maken?

  Liefs Marjolein

  Reageer
 6. Valesca 9 jarengeleden

  Hoi Marloes,

  Wat een leuk filmpje weer! Ik vraag me af wat jullie favoriete superfoods zijn en welke jullie absoluut aanraden?
  Ik zou het ook leuk vinden om bij een volgende ‘workout video’ meer TRX oefeningen/routines te zien, ik heb de TRX onlangs ontdekt en ben daar echt enthousiast over! Zou daar graag wat meer over willen zien 😀 Ook vroeg ik mij af of jullie met het vele sporten ook supplementen in de vorm van eiwitshakes en dergelijke gebruiken?
  Ik kijk al uit naar jullie volgende video!
  Groetjes,
  Valesca

  Reageer
 7. Lilian 9 jarengeleden

  Hey Marloes!
  leuk filmpje weer 🙂
  ik heb laatst de pompoen ontdekt maar weet niet zo goed wat ik er allemaal mee kan. Wat vind jij van dit product en heb je misschien een lekker recept waar pompoen in verwerkt zit?
  Daarnaast vroeg ik me af of je misschien een keertje precies kunt vertellen hoeveel gram vlees/vis, hoeveel gram zetmeelproduct een gemiddelde vrouw per dag (avondmaaltijd) zou moeten eten.
  Liefs!

  Reageer
 8. Mandy 9 jarengeleden

  Wat zijn echte musthaves voor een gezonde leefstijl?

  Reageer
 9. Michelle 9 jarengeleden

  Wat ik na het filmpje nog even wilde noemen is dat biologisch vlees niet altijd beter is voor het dier i.p.v. niet biologisch. Biologisch zegt alleen iets over het gebruik van bestrijdingsmiddelen in het voer en het medicatie gebruik van het dier, maar niet over ruimte of verrijking.

  Groetjes Michelle

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: