Video: Rijstwafel met appel en geitenkaas

Rijstwafel appel en geitenkaas 2

Na de leuke reacties op de video van de gezonde pannenkoekjes hier weer een tussendoortje in video-vorm. Vandaag laat ik je zien hoe je deze verantwoorde rijstwafel met geitenkaas en appel kunt maken. Dit gerecht kan ook prima als aanvulling op de lunch worden gegeten, een leuk idee voor tijdens de paasdagen!

Ingrediënten (per stuk)
– 1 rijstwafel
– +- 15g geitenkaas
– 4 plakjes appel
– ½ theelepel honing
– 2 steeltjes bieslook

Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op de grilstand op 200°C. Beleg de rijstwafel met de plakjes appel en brokkel hier de geitenkaas over. Laat de randjes vrij, anders smelt de kaas van de rijstwafel af. Verdeel de honing over het geheel en plaats het 3 minuten in de oven. Als je minder suiker wilt binnenkrijgen, kun je de honing weglaten! Haal de rijswafel uit de oven en knip de bieslook erover.

Tip: dit gerecht is ook heel goed te maken op een geroosterde boterham als lunchgerecht. Leuk voor tijdens de paasbrunch!

Dit gerecht is een goed vullend tussendoortje, door de eiwitten uit de kaas. Bovendien bevat het calcium, B-vitamines, vitamine C en voedingsvezels. Door het ontbreken van gluten, is het ook voor mensen met een glutenintolerantie een bruikbaar recept.

Eet smakelijk!

Laat me weer weten als je het gemaakt heb, ik vind jullie reacties super leuk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram