Super leuk product: Boxbites!

Boxbites1

Ik wil jullie vandaag iets vertellen over een super leuk concept, namelijk Boxbites! Kort gezegd is dit een doos met allemaal gezonde, natuurlijke tussendoortjes die je gemakkelijk mee kunt nemen. Bovendien worden ze naar je toegestuurd, je hoeft er dus niet eens de deur voor uit. Dit klinkt allemaal super leuk, maar ik wilde dit eerst met eigen ogen (en mond ;)) ervaren. Vandaag geef ik jullie mijn eerlijke review over het principe ‘boxbites’.

Ik word regelmatig benaderd door bedrijven die graag wil dat ik over hun producten schrijf. Ik doe dit lang niet altijd, omdat ik het heel belangrijk vind dat het een meerwaarde voor jullie heeft. Toen ik hoorde over dit concept, maakte het me super nieuwsgierig! Dit kan wel eens ontzettend leuk zijn. Ik besloot in te gaan op hun voorstel en kreeg een box met goodies toegestuurd. Ik krijg niet betaald voor deze review. Wat overigens niet uit maakt voor mijn mening, maar ik vind het toch belangrijk dat jullie het weten :).

Boxbites8

Wat zijn Boxbites? 
Dit kan de fabrikant natuurlijk in eerste instantie het beste zelf uitleggen:

‘BoxBites selecteert de beste natuurlijke tussendoortjes van over de hele wereld. Allemaal zijn ze vrij van geraffineerde suikers, kunstmatige voedingsstoffen en gluten. Maar wat wij het belangrijkst vinden, is dat ze echt lekker zijn! Dat staat voorop. Snacks gaan samen met gemak, daarom bezorgen wij ze lekker aan huis. Onze boxen passen namelijk gewoon door de brievenbus. Bezorging is natuurlijk helemaal gratis.’

Ik ben natuurlijk zelf ook op de site gaan neuzen. Als je de BoxBites besteld, krijg je een doos met 18 verschillende gezonde tussendoortjes thuisgestuurd. Je kunt eerst een proefbox bestellen voor €30,-. Ook kun je kiezen voor een abonnement, zodat je 1x per maand, 1x per twee weken of 1x per week een box krijgt thuisgestuurd. Je betaalt dan per box iets minder.

Wat zit er in de box? 
Toen ik mijn doos toegestuurd kreeg, werd ik gelijk enthousiast. Op de deksel staat ‘you’re great’, een leuk detail. Verder vind ik in een papieren wikkel een hele grote stapel aan tussendoortjes. Ik laat je hieronder zien wat er in mijn box zat, dit kan echter per box iets verschillen. Het assortiment vind je op de website.

Boxbites4

Taste of Nature reep, Brazil nut – Yogi & Yousef’s dadels – Made Good Chocolate Banana Granola Minis – Scrummies cranberry’s en rozijnen – Greenday Crispy Apple

Boxbites5

Simply Raw Pineapple Mango – Just Nuts Happy Honest treats – Rude Healthy The Beetroot – Nakd Orange Flavoured Raisins – Wild thing Bar Coconut & Chia 

Boxbites6

Vielhappy gedroogde mango – Biobites Lijnzaadcrackers – MadeGood Cherry Pecan Raw fruit & Nut bar – Yu! Fruit Mango Chews

Boxbites7

Nakd Berry Delight Bar – Roo’bar Mulberry Vanilla – Mani Berry & Nuts (klik voor review) – Just Nuts Bar (oeps, die was al op!)

Mijn mening
Om heel eerlijk te zijn was ik in het begin wat sceptisch. Ik was bang dat er allemaal soorten mueslirepen of zakjes met noten in de box zouden zitten. Deze bevatten vaak relatief veel calorieën, wat ik eigenlijk alleen fijn vind op dagen dat ik veel sport of weinig tijd heb om te eten. Niets is echter minder waar!

Zoals je hierboven al zag, bevat de box een grote variatie aan producten. Inderdaad een paar repen, en wat zakjes met noten, maar ook kleine zakjes gedroogd fruit, lijnzaadcrackers, appelchips en dadels. Je kunt dus per moment zelf kiezen waar je behoefte aan hebt. Het zakje met crispy stukjes appel bevat bijvoorbeeld maar 40kcal, heerlijk voor de lekkere trek. Het zakje Berry & Nuts van Mani vult veel meer en bevat 220kcal, wat perfect is voor de stevige trek of bijvoorbeeld na het sporten.

Tenslotte de samenstelling van de producten. Het zijn inderdaad allemaal producten met alleen natuurlijke ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Ik word hier vrolijk van!

Boxbites9

Conclusie 
Ik vind deze boxbites een super leuk initiatief. Omdat ik zelf niet super vaak tussendoortjes eet, zou ik niet maandelijks zo’n box hoeven, maar ik denk dat het bijvoorbeeld voor drukke gezinnen zeker een uitkomst is! Je kunt de kleinere snacks aan je kinderen meegeven naar school en de grotere zelf bewaren voor als je trek hebt, zo is iedereen gezond bezig.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit product? Kijk dan zeker eens op de website. Hier kun je ook gemakkelijk een box bestellen.

Ik zou dit trouwens ook een super leuk idee vinden voor een cadeautje! Kortom, ik zie zeker mogelijkheden, dus ik wilde jullie dit product zeker niet onthouden.

Groetjes, Marloes

Zou jij deze boxbites bestellen? Waarom wel of niet?

3 reacties

  1. Zier er gezellig uit, zo’n doos. Maar 30 euro voor 18 van die kleine tussendoortjes? Wauw, dat is echt heel duur! Dat is gemiddeld 1,66 euro per tussendoortje. Ik zou zeggen: koop 4 verschillende grote dozen met tussendoortjes bij een winkel als de Marko, Sligro, Hanos of zoiets….en wissel op die manier af. Samen met een wekelijkse zak appels, tros bananen of ander seizoensfruit lijkt me dat toch echt voordeliger.

    Dus nee, voor mij niet! Naast dat ik weinig tussendoortjes eet (en dan liever een paar crackers of fruit neem) vind ik de prijs echt niet in verhouding.

  2. Ik vind het een leuk idee, maar inderdaad… erg duur!! Daarnaast eet ik vaak verse groente/fruit als tussendoortje. En ik neem ook wel eens noten en gedroogde vruchten mee, maar ik koop gewoon een grote hoeveelheid en vul dan een klein doosje om mee te nemen. Kost je 2,50 en en daar eet ik zeker 10x van!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram