Voeding

Quick tip: Losse thee opbergen

Door

2

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik een enorme theeleut. Vooral losse theesoorten vind ik ontzettend lekker. Ik krijg dan ook regelmatig zakjes met losse thee van vrienden en familie. Het probleem is alleen dat ik soms te lui ben om de thee uit het zakje te halen om te gebruiken! Zonde, want op deze manier blijft mijn lekkere thee ongebruikt in de la liggen. Mede dankzij vriendin Ati kwam ik op het volgende idee…


1

Voor €0,49 cent per stuk kocht ik deze schattige potjes en deed mijn thee erin. Geen gefrutsel meer met het openmaken van de zakjes, maar gewoon een schep uit een van de potjes! Dit is niet alleen ontzettend handig, maar ik vind het ook nog eens onwijs leuk staan in mijn keuken. Albert maakte er zelfs bij thuiskomst direct een positieve opmerkingen over!

3

De potjes haalde ik bij de Action, maar ook bij Blokker, Marskramer, V&D of andere woonwinkels zijn dergelijke potjes verkrijgbaar. Ik heb gekozen voor kleine potjes, niet alle thee past erin maar dat vind ik niet zo erg. Ik bewaar de rest in de la en vul aan als dat nodig is. Je kunt als je dat prettiger vindt, ook voor grotere potten gaan.

Voor het maken van de thee gebruik ik een thee-ei. Of ik neem lege theezakjes en schep hier met een lepeltje wat thee in. Deze lege zakjes zijn tegenwoordig in veel supermarkten te krijgen.

Veel succes!

Groetjes, Marloes

Houd jij ook zo van losse thee? Hoe bewaar jij het?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
  1. natanja 9 jarengeleden

    wat onzettend leuk !!

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: