Gezonde producten Voeding

Quick tip: Heerlijke thee bij de Lidl

Door

Thee lidl

Jullie weten ondertussen wel dat ik een echte theeleut ben. Meestal drink ik thee van Pickwick of Lipton, of ik gebruik losse thee. Ik vind dit over het algemeen het lekkerst. Toen ik afgelopen maandag bij de Lidl was, viel mijn oog op deze theesoorten. De Rooibos, Strawberries & Cream variant kende ik al, ik wist dat die super lekker was. De ‘Magic Moments’ thee kende ik niet, maar de verpakking sprak me erg aan. Bovendien ideaal voor het thema van deze week: veel drinken! Ik testte ze…

Ik begin direct met mijn absolute favoriet, de Magic Moments thee. Op de verpakking is de lezen dat het thee is met appel, kaneel en rooibossmaak, dit sprak me erg aan! Ik houd van kruidige thee, daarom verwachtte ik dat deze me goed zou bevallen.

En dat doet hij! In een week heb ik zeker al 10 zakjes van deze thee gebruikt, ik ga hem zeker opnieuw kopen. De ingrediënten zijn natuurlijk, zoals je op het plaatje rechts kunt lezen. Er zitten zelfs echte stukjes (gedroogde) appel in! De thee is kruidig, totaal niet bitter en ik houd van de smaak die de rooibos eraan geeft. Ik vind deze thee heerlijk nu het toch weer iets kouder aan het worden is. Ik weet zeker dat ik er nog heel wat verpakkingen doorheen zal jagen deze winter :).

Magic moments

Als jij fan bent van een iets zoetere thee, dan raad ik je aan om zeker eens de Rooibos, Strawberries & Cream variant te proberen. De combinatie lijkt misschien een beetje raar, maar ik vind het heerlijk. Vriendin Rasheeda merkte heel terecht op dat de thee ruikt naar de Campino snoepjes van vroeger. Wie kent ze nog? Rood met witte rondje snoepjes, een beetje de vorm van Werthers original. Ze smaakten naar aardbei en room. Daar doet deze thee me aan denken!

Ook hier weer natuurlijke ingrediënten met stukjes aardbei en vanille. Ook deze zal de komende periode weer regelmatig in mijn kast te vinden zijn.

Rooibos Strawberries cream

Ik ben vergeten wat ik voor deze theesoorten heb betaald, maar de Lidl kennende kan het nooit veel zijn. Zeker niet meer dan je betaalt voor een doosje Pickwick thee.

Met deze heerlijke theesoorten, is het drinken van twee liter per dag echt geen straf! Ik wilde jullie deze tip daarom niet onthouden in deze drink-challenge-week. Ik ben trouwens heel benieuwd hoe het gaat. Lukt het jou om de 2 liter per dag te halen?

Groetjes, Marloes

Ken jij deze thee al? Ga je ze proberen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (8)
 1. Sherr 8 jaargeleden

  Oh ja bij Lidl hebben ze heerlijke soorten! Die van ananas is ook echt lekker. Deze zorgt ervoor dat het water roze wordt haha

  Reageer
 2. Roeline 8 jaargeleden

  Ben geen theeleut maar kan wel verpakkingen van thee mooi vinden zoals deze. Maar dat is geen reden om te kopen dus ik doe het niet. Thee zonder suiker vind ik gewoon niet lekker en ik wil niet veel thee gaan drinken met veel suiker. Ik drink eigenlijk het allerliefste water en ik red de 1,5 tot 2 liter per dag makkelijk! 🙂

  Reageer
 3. Vera 8 jaargeleden

  Ik drink graag thee, ik kom niet zo vaak bij de Lidl, maar dez tip neem ik mee, toch eens uitproberen!
  De 2 liter lukken… Al kost het me op een werkdag soms moeite, terwijl het vandaag vanzelf gaat. Mijn vriend let al langer op hoeveel ik drink… Hij vraagt niet ‘wil je iets drinken’ maar ‘wat wil je drinken’. Goeie hulp dus!!

  Reageer
 4. Irma 8 jaargeleden

  De Lidl thee is sowieso een dikke ‘ja’! (:

  Reageer
 5. Laila 8 jaargeleden

  Bedankt voor de tip Marloes… Ben heerlijk aan het genieten van de Magic Moments.. Super! Ik ben benieuwd of ze die altijd in de schappen hebben of alleen nu de winter eraan komt?

  Reageer
  • Marloes 8 jaargeleden

   Tjah, ik ben ook bang alleen in de winter :(.

   Reageer
 6. Vereecken 4 jaargeleden

  Ik begrijp dat deze thee misschien wel lekker is maar op gebied van gezondheid kan ik niet aannemen dat die zakjes, met enkel wat poeder van thee. Een beduidend effect hebben
  Losse thee , alhoewel redelijk duurder, zal altijd

  interessant

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.