Afvallen Feiten en fabels Gezonde producten Voeding Voedingstips

10 Meest Populaire Informatieve Video’s

Door

populaire-videos

Ik doe af en toe een samenvattend artikel over een bepaald onderwerp, waarin ik link naar eerder verschenen artikelen of video’s. Ik weet namelijk dat er constant nieuwe mensen op optimavita.nl komen kijken. Alle interessante artikelen terug vinden is soms wat lastig, maar met een samenvatting heb je alles even bij elkaar! Hieronder vind je de 10 meest populaire informatieve video’s, dus geen workouts of recepten, maar echt de video’s waarin ik je tips geef over gezond leven.

Ik heb de video’s op volgorde gezet, we werken van 10 naar 1. Onderaan vind je dus de video die het meest bekeken is, we starten met de nummer 10. Sommige video’s zijn al heel oud, je merkt dat ik daarin nog wat onwennig voor de camera sta :).

10. Tips voor Mooie Ronde Billen Trainen + oefeningen
Dit is direct de nieuwste video van de top tien, ik maakte hem in augustus van dit jaar. In vijf maanden tijd heeft hij zich de top tien in gewerkt, dus het is zeker een topper :). Ik leg je in de video uit hoe ik train voor rondere billen. Ik geef je ook tips met betrekking tot voeding.

9. 10 producten die minder gezond zijn dan ze lijken
Hierin laat ik je 10 producten zien die mensen vaak gebruiken, waarvan ze niet door hebben dat ze er beter niet teveel van kunnen nemen.

8. Gezond Afvallen: Tips van een diëtist
Video’s over afvallen zijn populair op YouTube, je vind er een aantal terug in de top tien. Ik merk dat veel mensen nog steeds proberen af te vallen op een ongezonde manier. Daarom geef ik in deze video tips over hoe het in mijn ogen gezonder kan.

7. Ademhaling tijdens het hardlopen
Tijdens het hardlopen is het heel belangrijk om op een juiste manier adem te halen. De buikademhaling is de meest effectieve manier. Ik leg heb in de video hieronder aan je uit. Deze video is al heel oud, uit juni 2013. Ik maakte toch nog niet eens een thumbnail! Grappig om te zien.

6. Leren opdrukken – How To Push Up
Opdrukken is een van de meest bekende fitness oefeningen, maar hij is tegelijkertijd ook ontzettend zwaar. Veel mensen zouden graag willen leren opdrukken, maar weten niet goed hoe. In deze video geef ik je tips!

5. 8 Veelgemaakte fouten bij het afvallen.
Daar is er weer een over afvallen! Deze keer bespreek ik 8 fouten die ik vaak zie voorkomen bij mijn cliënten. Zo kun je misschien leren van fouten van een ander :).

4. Mijn tips: Healthy snacks / Gezonde tussendoortjes
Wij Nederlanders zijn fan van tussendoortjes. De schappen van de supermarkt liggen er vol mee! Helaas zijn koekjes niet de meest gezonde keuze. Wat wél gezond is, vertel ik je in deze video.

3. Hoe krijg ik slanke/dunne benen? Mijn tips!
Ik kreeg een periode heel veel vragen over hoe je kunt trainen om slankere benen te krijgen. Om dit duidelijk te kunnen uitleggen, besloot ik er een video over te maken.

2. 10 tips: Vetverbranden
Deze is nog geen jaar oud, maar staat nu al op nummer twee in de top tien! Het zou me niks verbazen als hij de nummer 1 van zijn troon gaat stoten. In deze video geef ik je tien tips voor vetverbranden. Ideaal voor mensen die willen afvallen, of die een lager vetpercentage willen krijgen.

1. Hardlopen: Tips voor een goede looptechniek
In deze video geeft trainer Albert je tips over technisch goed hardlopen. Onder andere de landing, de houding en de armbeweging worden besproken. Ideaal voor mensen die sneller of beter willen gaan lopen.

Ik hoop dat je deze top tien leuk vond om te zien! Misschien zitten er nog video’s bij die je leuk vindt om even terug te kijken.

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete video? Welke van deze 10 ga je nog eens terugkijken? 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Sandra 6 jaargeleden

  Als hardloopfanaat vind ik het natuurlijk top dat een hardloop video op nummer 1 staat:) De “verborgen dikmakers” is ook één van mijn favorieten!

  Reageer
 2. Sophie 6 jaargeleden

  Mijn favorieten in deze periode zijn de wintersport voorbereidingsvideo en de conditie-gerelateerde fimpjes! Zeker die van 30 minuten vind ik super fijn!

  Reageer
 3. Marieke 6 jaargeleden

  Hoi Hoi
  ik ben van plan om maandag total workout te doen woensdag spinning vrijdag spinning
  zaterdag power en zondag half uurtje core en dan spinning ( alles in de ochtend)
  Dus ik heb zeker iets aan jou filmpjes ik ben wel benieuwd wat jij van dit trainingsschema vind…
  Is het goed verdeeld of heb je tips hiervoor
  Super site heb je!!!!!!!!!

  groepjes Marieke

  Reageer
  • Marloes 6 jaargeleden

   Ziet er prima uit hoor!!

   Reageer
   • Marieke 6 jaargeleden

    Weet jij misschien hoeveel calorieën je verbruikt tijdens
    spinning
    BRN
    total workout
    Power
    Misschien voor meer mensen interessant?
    groetjes Marieke

    Reageer
    • Marloes 6 jaargeleden

     Dat licht aan heel veel dingen, onder andere intensiteit, gewicht, geslacht, vermogen etc. Ik kan dat dus niet zo makkelijk zeggen helaas.

     Reageer
     • Marieke 6 jaargeleden

      Heb je helemaal gelijk in, had ik niet aan gedacht haha


Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.