Nieuwe gezonde producten proeven
Feiten en fabels Gezonde producten Voeding

Nieuwe gezonde producten proeven met Sven

Door

Samen met mijn man Sven ga ik nieuwe gezonde producten proeven. Ik ging naar de Jumbo op zoek naar items die ik nog niet kende en nog nooit geproefd had. Samen testen we of deze dingen lekker zijn. Natuurlijk vertel ik je ook of ze gezond zijn. Daarnaast geef ik de prijs en we vertellen beiden wat de winnaar van de video is.

Deze video is niet gesponsord, ik heb de producten gewoon zelf gekocht.

Wat is gezond?

Even een hele korte disclaimer. Of iets gezond is, daar kunnen we eindeloos over discussiëren. Ik noem in deze video iets gezond als het gezonder is dan vergelijkbare producten. Ik hoop dat het op die manier een beetje duidelijk is wat ik bedoel.

Heel veel plezier met het kijken naar deze video!

Jouw hulp!

Ik vind het ontzettend leuk om op deze manier nieuwe gezonde producten te ontdekken en op de hoogte te blijven van wat er in de supermarkten ligt. Mocht je ooit iets tegenkomen waar je graag mijn mening over zou willen hebben, dan kun je me altijd een berichtje sturen. Dat kan het makkelijkst onder een van mijn artikelen, die reacties lees ik eigenlijk altijd allemaal wel.

Daarnaast wil ik natuurlijk ook heel graag weten welke van de producten in deze video jou heel interessant lijken. En welke je misschien juist helemaal niet aantrekken.

In ieder geval nogmaals een heel groot dankjewel voor Sven. Ik vind het echt zo super leuk dat hij mee wilde doen in deze video, ondanks dat hij helemaal niet zo’n held is in het proeven van dingen die hij nog niet kent :).

Groetjes, Marloes

Welke van deze producten zou jij willen proberen? Heb je nog andere interessant vondsten gedaan de laatste tijd?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (11)
 1. Romy 3 jaargeleden

  De nieuwe pizzabodems en spreads van mister kitchen. Zijn deze gezond?
  Leuke video, altijd met Sven he😉

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   De spreads daar ben ik enthousiast over! De pizzabodems heb ik nog niet gezien.

   Reageer
 2. Bianca W 3 jaargeleden

  Wat een vrolijke video op de maandagmorgen! Ik heb erg gelachen én het is ook zeer herkenbaar, mijn vriend reageert precies hetzelfde op gezonde producten 🤣.
  Jullie mogen dit vaker doen hoor!
  Ik ga de bolletje repen proberen! Ik heb nu altijd de repen van nakd.
  Fijne dag!
  Liefs Bianca

  Reageer
 3. Francine 3 jaargeleden

  Hee Marloes, wat een vermakelijke video! 😀
  Ik moest echt hard lachen om jullie samen.

  De pindakaas had ik ook al staan bekijken in de supermarkt en vond de hoeveelheid extra eiwitten tegenvallen.
  De Bolletjerepen en Calvérepen (naturelvariant) behoren echt tot mijn favorieten en zijn voor mij. Ik heb wat meer energie nodig, dus voor mij ideaal 🙂
  Die zijn ook vaak ergens in de aanbieding.

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Dank je wel!! Aanbiedingen schelen voor zulk soort producten inderdaad flink 🙂

   Reageer
 4. Karyn 3 jaargeleden

  😂😂 wat een heerlijke start zo op de maandagochtend dank jullie wel heb zooo moeten lachen om jullie én de katten superleuk en voor herhaling vatbaar hoor, complimenten voor Sven hij komt steeds losser hahaha.
  Ik vind die repen van bolletje ook heerlijk heb de ontbijtgranen ook de Skyr is ook heeel lekker ik kijk ook altijd voor veel eiwitten met dit soort dingen nu hoorde ik jou iets zeggen over de combinatie koolhydraten en eiwitten die je nodig hebt ná t sporten, hoeveel koolhydraten zijn dat dan?

  Fijne dag allemaal daar 🍀💞😘

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Thanks!! Voor een topsporter zou ik zeggen 20g eiwit en +-40g koolhydraten, maar voor een recreatieve sporter is dat vaak te veel. Ik zelf kom vaak ook niet aan 40g koolhydraten, maar neem bijvoorbeeld een eiwitreep en een stuk fruit.

   Reageer
 5. Anne 3 jaargeleden

  Snack a jacks heeft nu nieuwe soort rijstwafels: multigrain. Deze hebben maar 30 calorieën. Geen idee of ze lekker zijn? Maar wel leuk om te testen misschien!

  Reageer
 6. Wendy Joyce 3 jaargeleden

  Super leuke foto. De skyr van isey vind ik zelf ook lekker, ook in de smaak crème brûlée. Er zit wel zoetstof, ik je nu het ook wel met naturel yoghurt of er meer een smaakje aan te krijgen en niet te veel ervan te eten.

  Nog een tip voor ontbijtgranen: het merk Holy is echt lekker en héél weinig suiker!

  Groetjes

  Reageer
 7. Lisa 3 jaargeleden

  Zo’n leuke en informatieve video, top! Heb ervan genoten. Nu weet ik ook wat ik niet hoef te kopen 😉 De repen in ieder geval wel. Fijn dat je ook prijzen erbij zet, want de kiwi bes was écht duur.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.