| 9 augustus 2013

My day in food #8

Collage

Deze keer een ´My day in food´ van een zondag. Zondagen zijn bij ons erg verschillend, vaak weten we niet vooraf wat we allemaal gaan doen. De hoofdmaaltijden zijn bij ons in het weekend niet heel anders dan door de week, vaak eten we ´s avonds iets waar we écht heel veel zin in hebben, maar ontbijt en lunch zijn gewoon gelijk. Soms gaan we in de stad lunchen of warm eten, dat was vandaag niet het geval. Kijk mee naar mijn zondagse maaltijden :-).

Veel mensen eten in het weekend speciale broodjes bij het ontbijt of de lunch, wij genieten echter heel erg van onze normale ontbijtjes, dus hebben niet echt de behoefte. Bij de lunch maken we meestal wel iets ‘speciaals’, maar dan wel met gewoon brood.

Ontbijt

Ik begon deze dag met een lunch met veel fruit ik deed een beetje magere yoghurt in een kom, sneed een appel en een nectarine in stukjes en voegde een heel klein beetje muesli toe. Meestal een ik meer muesli en 1 stuk fruit, maar ik had vandaag wat minder honger. Ik dronk mijn vaste kop thee en nam mijn vitaminepil.

Lunch

Als lunch maakte ik een sandwich met geitenkaas, tomaat, rucola en amandelen. Je ziet de amandelen niet zo goed, maar dit zitten op de boterham. Ik twijfelde of ik het brood zou roosteren, maar ik had trek en vond dat te lang duren :-). Bij de sandwich sneed ik een banaan in stukken en smeerde er wat pindakaas op, mjam! Ik dronk een halve liter water.

Tussendoor

Tussendoor snoepte we heerlijke schuimpjes, die vriendin Patricia had gemaakt. Heerlijk waren ze, thanks Patries! Dit bordje deelden we met zijn tweeën. Ik dronk een glas cola light en twee glazen water.

Warme maaltijd

Als avondmaaltijd maakten we volkoren spaghetti met garnalen, ui, paprika en een beetje crème fraîche. Daarbij maakten we een salade van tomaat, komkommer en wortel, die deelden we samen.

Toetje

Als toetje nam ik een mini solero ijsje. Wij halen deze altijd bij de Lidl, maar andere supermarkten hebben ze vast ook wel. Deze ijsjes zijn zoet, hebben een frisse smaak en ze bevatten maar ongeveer 60 calorieën per stuk. Ideaal om je zoete trek te stillen.

Dit was mijn zondag wat betreft eten en drinken, ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Ziet jouw weekend er qua voeding anders uit dan een doordeweekse dag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram