Leefstijl My/Your day in food Persoonlijk Voeding

My day in food #18

Door

collage

Vandaag laat ik jullie weer eens zien wat ik at en dronk gedurende een dag. Ik heb momenteel twee weken vrij van mijn werk en ben net terug van een heerlijke vakantie! Daar gaan jullie zeker binnenkort meer over lezen. Maar nu dus nog even heerlijk genieten van een paar vrije dagen. Kijk mee naar wat ik afgelopen dinsdag at en dronk.

20140722_083415

Mijn ontbijt kunnen jullie waarschijnlijk bijna al voorspellen ;). Vrijwel altijd ontbijt ik met yoghurt, kwark of iets met melk (havermoutpap of bran flakes). Vandaag ging ik voor yoghurt met banaan, kersen, muesli, een beetje kokosrasp en wat nootjes. Ik dronk een kop thee en slikte mijn vaste multivitaminetablet.

Lunch

Omdat ik wat later ontbeet dan normaal, had ik geen behoefte aan een tussendoortje. Ik dronk wel een halve liter water. Ik lunchte bij vriendin Ati en at drie speltboterhammen (ik was de eerste vergeten op de foto te zetten). Eentje met ei en tomaat, een met kalkoenfilet en komkommer en een met (hoe kan het ook anders) pindakaas! Ik dronk een glas water.

Tussendoor

Het was deze dag erg warm, dus we besloten te gaan relaxen bij het Hoornse meer in Groningen. Vriendin Rasheeda nam een fles crystal clear mee en een grote bak met gemengd fruit van de Albert Heijn. Deze aten en dronken we met z’n drietjes op.

20140722_192018

Als avondmaaltijd maakte ik mie met roerbakgroenten en kip, ik strooide er een paar pinda’s over voor een extra crunch. De kip marineerde ik in een beetje chilisaus met knoflook.

20140722_201002

‘s Avonds dronk ik weer een halve liter water, ik had hardgelopen dus erge dorst! Ik at een beetje yoghurt met kersen en kokosrasp. Later op de avond nam ik een glaasje rose, heerlijk vind ik dat met dit mooie weer!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen!

Groetjes, Marloes

Wat at en dronk jij gisteren? (Of vandaag!)

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Marlin 8 jarengeleden

  Zo leuk om te zien altijd! Hoop dat je een goede vakantie hebt gehad en ben benieuwd naar je verhalen :).

  Reageer
 2. Claudia 8 jarengeleden

  Dit vind ik echt de meest leuke en inspirerende artikelen. Goed om te zien dat jij ook zo ‘gewoon eigenlijk’ eet.
  Mocht je nog een vrijwilliger nodig hebben, ik maak graag foto’s en ben op zoek naar adviezen van mijn voeding icm de duursporten die ik doe. 🙂

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: