Lidl Shoplog
| 14 januari 2019

Lidl Shoplog – Gezond eten

Na heel veel vragen van jullie, heb ik besloten een nieuwe Lidl shoplog op te nemen. Ik kocht niet alleen de dingen die ik nodig had, maar ik ging ook op zoek naar gezonde items om als tip aan jullie mee te kunnen geven.

Zoals altijd even de mini-disclaimer dat ik niet vegetarisch ben en dat ik ook niet 100% gezond eet. De producten in deze shoplog zijn dingen die ik heel graag gebruik in mijn gezonde leefstijl.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Wat zijn jouw favoriete producten van de Lidl?

5 reacties

  1. Mijn favo producten vd Lidl zijn: gerookte zalm, de vegetarische balletjes en koop er vaak ook groente en fruit. Laatscgadden ze boerenkool crackers die echt super lekker zijn!

  2. Altijd leuk een shoplog 🤗. Venkelthee en de crackers zijn mijn favorieten. Wil je ook keer weer één van de Aldi doen?
    Groetjes Bianca

  3. Ik ga standaard naar de AH terwijl de Lidl ernaast zit, toch daar eens naar binnen lopen!

    Je hebt het altijd over veel eiwitten, is dat altijd goed of alleen als je veel sport of krachttraining doet? Ik sport niet maar beweeg wel redelijk veel voor mijn werk en heb een hond, kan ik dan ook veel eiwitten gebruiken?

  4. Love de Lidl! Altijd driekwart van m’n kar vol met groente en fruit. Die Bran flakes koop ik er ook wel eens. Worden op het laatst wel heel kruimelig. Ook noten, eieren, rijst etc. koop ik er, die dingen zijn bij de AH een stuk duurder!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram