| 8 november 2014

Leuke YouTube video’s over gezondheid!

Youtube artikel

Ik kom regelmatig super leuke video’s tegen op YouTube, die te maken hebben met gezond leven. Soms deel ik ze op de Facebookpagina van Optima Vita, maar het leuk me ook leuk om eens een aantal video’s met jullie te delen in een artikel! Sommigen zijn vooral heel grappig, andere juist heel handig of ontzettend indrukwekkend. Kijk mee…

De eerste video gaat sinds een paar weken rond op Facebook. Verslaggevers onderzoeken wat er gebeurt als ze eten van de Mc Donalds serveren op een foodbeurs, vooral gericht op biologisch eten. De reacties van de bezoekers zijn hilarisch!

De volgende klikte ik per ongeluk aan. Ik was niet van plan hem af te kijken, omdat hij best lang duurt. Maar ik heb ademloos meer dan 7 minuten lang zitten kijken naar hoe deze dame het ontzettend lastige parcours van de ‘American Ninja Warrior show’ voltooid. Dit soort video’s inspireren mij ontzettend!

Onderstaande video neem ik niet helemaal serieus, maar ik vind de oefeningen ontzettend geniaal bedacht! Dit koppel gebruikt elkaars lichaamsgewicht om een perfecte thuisworkout te maken.

In dezelfde trend nog een video. Ik zie mezelf dit nog niet zo snel doen, maar ik vind het wel super leuk om naar te kijken!

Dan een waar ik echt keihard om gaan lachen. Op een hilarische manier brengen de jongens van dit kanaal verschillende types in de sportschool in beeld. Hoe overdreven het ook lijkt, de types zijn ZO herkenbaar! Heerlijk om naar te kijken dit.

De volgende is gewoon een leuke video met tips over wat je kunt doen met verschillende soorten fruit. Sommige ideeรซn vind ik totaal zinloos, andere geweldig!

Het is voorlopig nog geen Valentijnsdag, maar hoe leuk is het om je lief te verrassen met een eitje in hart-vorm!?

Hier heb ik ademloos naar zitten kijken. Paaldansster Tatjana geeft een show in Hollands got Talent. Ik vind paaldansen ontzettend mooi om naar te kijken, zeker als het op deze manier wordt uitgevoerd. Nu is het sexy op een hele mooie manier. Een even tussendoor, alleen al haar lichaam is super mooi om naar te kijken. Het kost zรณ veel doorzettingsvermogen en toewijding om als vrouw zo afgetraind te worden.

Tenslotte kan een ‘Mom and Baby workout’ niet ontbreken. Het is de laatste tijd een trend op YouTube. Sommige van de video’s vind ik heel onhandig of totaal niet effectief, maar deze is leuk!

Ik hoop dat jullie hebben genoten van deze video’s! Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen uit video’s van anderen.

Groetjes, Marloes

Welke heb jij gekeken? Wat is je favoriet?

5 reacties

  1. WOW, die vrouw bij dat warrior ding. Ook ik heb hem helemaal zitten kijken uiteindelijk. En die paaldansact is ook geweldig! Ik doe zelf ook aan paaldansen, dus ik kan dat soort filmpjes erg waarderen ๐Ÿ™‚

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram