Challenge Voeding

Hoe gaat het met jouw gezonde week?

Door

Collage gezond2

Extra update – Afgelopen maandag daagde ik je uit om een week lang gezond te eten! Ik ben heel benieuwd hoe het met jullie gaat. Lukt het gezond eten? Wanneer ga je sporten? Heb jij jouw genietmomentje al gehad? Hier gaat het super. Ik geniet van het maken van gezonde maaltijden en maak deze week nog net even wat vaker bewuste keuzes dan normaal. Ook skip ik het stukje noga op mijn werk en het koekje dat ik gister bij de koffie kreeg. Mijn genietmomentje bewaar ik tot morgen, ik vind vrijdagavond de perfecte ‘cheat-avond’!

Hoe gaat het met jou? Ik ben heel benieuwd!

Groetjes, Marloes

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (14)
 1. Stacey 6 jaargeleden

  Mijn geniet moment heb ik vanavond als ik uiteten ga. Afgelopen week heb ik al 2 keer sport en van het weekend zal ik nog 2 keer gaan sporten dus dat gaat goed, net als mijn voeding. Maar ik doe niets anders dan andere weken, ik probeer namelijk altijd wel vaak gezond te eten en veel te sporten.

  Reageer
 2. monique 6 jaargeleden

  mijn geniet moment wordt ook morgen avond, ga uit eten met een vriendin.
  sporten zit er momenteel helemaal niet in vanwege een nek hernia, ben al aan het zoeken of ik hiermee wel kan/mag sporten..heb geen flauw idee nl……heb jij hier toevallig ervaring mee?
  het ontbijt lukt absoluut niet …tenminste niet met havermout met fruit etc,krijg het niet door mn keel, ben dus weer overgestapt op bambix nr 6 of 8 wat ik al 41 jaar eet…dat gaat weer een stuk beter…

  Reageer
  • Marloes 6 jaargeleden

   Ik zou over je hernia met een fysiotherapeut overleggen, daar durf ik echt geen uitspraak over te doen!

   Reageer
 3. romy 6 jaargeleden

  Genietmoment morgen op naar de kerstmarkt naar Leer met vrienden.
  Vind jouw rezepte top , ga weekend ze overschrijven , ik heb geen printer.
  vast fijn weekend

  Reageer
 4. Claudia 6 jaargeleden

  Bij mij gaat het goed tot na het avond eten. Rond half 9 krijg ik vaak zin in iets zoets (chocola, drop) heb jij hier tips voor?

  Reageer
 5. Vera 6 jaargeleden

  Het gaat weer lekker! Na vorige werk wat grieperig en futloos te zijn geweest (lees ook: te snoeperig en te lui!) zit ik weer in het ritme. Ik zie vorige werk gewoon als een dip-week, kan gebeuren!
  Al 2 keer gesport, morgen de derde en in het weekend de vierde keer.
  En gezond eten lukt ook prima. Er zijn genoeg gezonde EN lekkere gerechten te maken. Op naar het weekend… Dan zal ik wel wat lekkere dingen moeten afslaan, maar dat gaat me lukken. Succes allemaal!!

  Reageer
 6. Manon 6 jaargeleden

  Gister avond hebben we pannenkoeken gegeten, dus dat was wel mijn geniet momentje.
  Voor de rest heb ik best gezond gegeten en vrij veel gesport.
  Vanochtend heb ik ook weer even een work-out gedaan, dus ja ik ben wel lekker bezig 🙂

  Reageer
 7. Ati 6 jaargeleden

  Goed ☺. Hele week bewust mee bezig geweest en gezonde maaltijden gehad met elke dag groente en fruit. Vrijdag En zaterdag genietmomenten gehad in de vorm van Tony chocolonely chocolade en en toetje na het eten.

  Reageer
 8. Joyce Jacobs 6 jaargeleden

  Hoi Marloes

  Ik deed/doe ook mee met de gezonde week. Ik probeer dit nog even vol te houden tot kerstavond haha. Nouja probeer vol te houden is eigenlijk al een verkeerde woordkeuze, want eigenlijk moet het gewoon een bewuste keuze zijn waar je volledig achter staat. Ik merk dat ik het soms lastig vind om van de pepernootjes af te blijven die nu standaard hier in huis overal voor het grijpen staan (woon nog thuis dus kan niet helemaal bepalen wat wel of niet in huis is) Maar over het algemeen gaat het goed hier :D! En ben ik erg gemotiveerd. Het is gewoon een feit dat ik me lekkerder in mijn vel voel als ik let op mijn voeding en daarnaast beweeg. Ik vind je blog erg inspirerend en kijk zeker een aantal keer per week op je blog. Ga zo door :D! Liefs Joyce

  Reageer
 9. Moniek 6 jaargeleden

  Hai!

  Ja ja, ik lees ook elke dag mee..

  Met mij gaat het goed. Ik sport nog niet echt. Ik ben veel op pad en kan verleidingen goed weerstaan. Chocolade en taart op het werk bijvoorbeeld. Maandag had ik een cursus en heb geluncht met een broodje kroket. Toen heb ik hem extra lekker gemaakt met mayo en heb er zo extra van genoten. Maar ik heb de gevulde koek laten liggen.

  Ik eet s avonds al beter en na het eten hoef ik eigenlijk niks meer. Gister na het schaatsen (ik heb 1 keer in de week schaatsles. Eigenlijk sport ik dus wel een beetje), had ik wel trek, maar verder niks gehad. Alleen een kop thee.. Ik wissel mijn ontbijt af. Ik neem geregeld een smoothie, maar vandaag 2 stukjes brood gehad. Ik neem voldoende eten mee naar het werk. Ik merk dat dat helpt. Mijn lunch heb ik ook groter gemaakt. Ik ben nog niet echt van de 30+ kaas. Maar ik eet niet heel vaak kaas, dus dan vind ik het niet zo erg. Ik ben nu ook meer water gaan drinken.

  Ik heb nog niet het idee dat ik afval. Maar dat moet bij mij echt bij het sporten vandaan komen. Omdat ik niet het gevoel wil hebben dat ik op dieet ben, ben ik niet mega streng voormezelf. Ik wil dit graag de rest van mijn leven volhouden.

  We hebben de kasten vol chips, koeken en chocolade. Maar daar kan ik heel goed van af blijven. Vorige week vrijdag 1 schaaltje chips gehad. Gewoon omdat ik er zin in had.. Daar ben ik wel trots op..

  Nu langzaam aan de avond maaltijden gezonder maken en dan gaat het heel geleidelijk beter.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: