Gezonde snacks op het station
| 23 december 2019

Gezonde snacks op het station – Mijn tips!

Ik krijg heel vaak vragen over gezonde snacks onderweg. Het lijkt me daarom leuk om af en toe een plek op te zoeken om te zien welke gezonde producten er te krijgen zijn. In deze video ging ik naar het centraal station van Groningen. Ik ging op jacht naar gezonde snacks en laat zien wat ik tegen kwam.

Het viel me ontzettend mee hoeveel gezonde snacks er tegenwoordig te krijgen zijn. Niet alleen bij de Albert Heijn to go, maar ook bij de Kiosk en zelfs in de automaat zag ik dingen die helemaal zo gek nog niet zijn.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete gezonde snack voor onderweg?

6 reacties

 1. Heel erg leuke video Marloes! Dit is voor veel mensen echt super interessant denk ik.
  Ik ben zelf erg graag bezig met gezonde voeding en sport, zo ben ik ook bij jouw terecht gekomen, en ik heb echt super veel aan je interessante tips en work-out video’s (die ik heel regelmatig gebruik).
  Fijne feestdagen!
  Groetjes Emilie

 2. Hoi Marloes,
  Superleuke video! Jammer dat je het avondeten niet hebt meegenomen! Want dat is het voornaamste waar ik tegenaan loop! (ik reis soms van Groningen naar Amsterdam en dan zit ik rond die tijd in de trein).
  Vraagjes: zit er lactose in zo’n Breaker?
  En hoe heet de eerste reep van de AH to go? Ik kon het niet lezen en als ik het filmpje stop zet, komt er zo’n
  vervelende pop up overheen.
  Fijne feestdagen!

  Groetjes,
  Jessyca

  1. Hi! Qua avondeten kun je bijvoorbeeld een maaltijdsalade halen bij de AH to go! In Breaker zit geen lactose :). De reep is de Bolletje noten & granenreep. Fijne feestdagen!

 3. Hi Marloes, bij de AH to go heb je ook eiwraps met zalm en spinaziewraps. En bij de kassa kun je platic lepel/vork meepakken voor onderweg. Mijn favo snack is een yoghurtje bii de yoghurt barn, die zit misschien niet in Groningen..?

  Nog een tip voor Starbucks en andere koffietentjes: tegenwoordig kun je ook voor havrrmelk of lactose vrije melk kiezen.

  Leuke video en onderwerp trouwens 🙂
  Groetjes

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram