Gezonde producten ekoplaza
Gezonde producten Voeding

Gekke Gezonde Producten van Ekoplaza Proeven!

Door

Vandaag doe ik weer eens een review in videovorm! Ik test verschillende producten van Ekoplaza. Na de vorige video van producten van de Albert Heijn, kwamen hier namelijk veel verzoekjes over. Ik ging dus op zoek naar interessant gezonde producten bij Ekoplaza en ik vond een aantal hele aparte. In de video beoordeel ik of ze gezond zijn en ik proef hoe ze smaken.

De producten

In de video test ik de volgende producten:

 • Zeewier lijnzaad crackers
 • Broccolispread
 • Kikkererwtenchips
 • Vegetarische salami
 • Black sesame crackers
 • Crunchy pindakaas met zeezout
 • Granola met algen en spirulina

Ik beoordeel ze op gezondheid, maar ook op smaak. Daarnaast vertel ik je de prijs van de verschillende producten en geef ik je een eindconclusie. De vegetarische salami liet ik ook door Sven proeven, omdat ik weet dat hij hier altijd mega sceptisch over is.

Ekoplaza

Ik vind Ekoplaza een hele leuke winkel, waar ze veel interessante producten hebben. De artikelen in deze video vielen over het algemeen niet helemaal in de smaak, maar ik heb zeker andere interessante dingen gezien in de winkel. Ik zou je dus absoluut aanraden om af en toe een kijkje te nemen. Als jij vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij of koolhydraatarm eet (of bij vrijwel ieder ander dieet), dan kun je er absoluut leuke dingen vinden.

Ik hoop dat je de video leuk vond! Mocht je verzoekjes hebben voor andere winkels, dan hoor ik het graag!

Groetjes, Marloes

Kom jij wel eens bij Ekoplaza? Heb je favoriete producten?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Bianca W 4 jarengeleden

  Toevallig was ik deze week bij de Ekoplaza, kom er eigenlijk niet zo vaak, maar vind het erg leuk om er even rond te kijken. Ik kocht een kaneelbrood met rozijnen. Echt superlekker bij een kopje koffie ‘s morgens! Echt een aanrader ?

  Reageer
 2. Willemieke 4 jarengeleden

  Wat een leuke video, weer eens wat anders!
  Kan me wel voorstellen dat het zo best een investering is, vooral als je het niet lekker vindt. Dus dubbel bedankt 🙂

  Reageer
 3. Oma 4 jarengeleden

  Leuk dat Sven ook mocht proeven. Maar Sven wat is dat nou? Een zielig klein puntje er af happen? Nee dan kan je niet oordelen! Wees even dapper en steek dat hele plakje in je mond????even een flinke vent zijn hoor???????. Groetjes Oma.

  Reageer
 4. Sabine79 4 jarengeleden

  Bij onze Ekoplaza heb je veel plastic trechters hangen, waaronder je zelf een zakje kan hangen. Met allerlei soorten noten, zaden, superfoods en granola erin. Dus als je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt is dat ideaal. En verder veel gedroogd fruit, ooohhh, die gedroogde mango schijfjes daar zijn zo lekker. Dat spul is hard, maar al snel wordt het een smaak van winegum, mjammie. Echt een aanrader. Daarnaast zijn de grote medjoul dadels heerlijk, maar prijzig !
  Verder haal ik mijn tarwezemelen daar om mijn smoothies vezelrijker te maken. Heel fijn, nu ik minder brood eet.

  Reageer
 5. Katinka 4 jarengeleden

  Jammer dat het tegenviel haha!

  Over de pindakaas, ik roer een 100% pindakaas altijd goed met een lepel door voor ik het op m’n brood smeer. Dan mengt het laagje olie zich met de ‘harde massa’ en is het perfect smeerbaar 🙂

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: