Challenge Voeding

Einde van de Januari Challenge – Hoe nu verder?

Door

Het is vandaag 1 februari, oftewel het einde van de januari challenge. Ik wil eerst even zeggen hoe ontzettend ik genoten heb van al jullie enthousiaste berichtjes! Jullie hebben echt massaal meegedaan aan de verschillende opdrachten, jullie ervaringen gedeeld en elkaar gesteund. In de video hieronder evalueren Laura en ik de afgelopen maand én je hoort hoe we nu verder gaan.In de komende periode zien jullie dus om de woensdag een uitdaging verschijnen. De eerste zal komen op woensdag 10 februari! Zo hoop ik jullie met kleine opdrachtjes toch bezig te houden met gezond leven. Natuurlijk blijft ook elke ochtend een artikel verschijnen op optimavita.nl. Als je verzoekjes hebt voor artikelen, kun je dat altijd bij de reacties achterlaten. Ik probeer zoveel mogelijk verzoekjes te behandelen, want ik vind het erg leuk als jullie meedenken!

Opdracht
Zoals ik al in de video zei, wil ik je toch nog een opdracht meegeven. Dat is om nog eens naar het doel te kijken, dat je aan het begin hebt gesteld. Schrijf daarnaast voor jezelf op wat de afgelopen maand beter ging dan voorheen en wat nog aandachtspuntjes zijn. Schrijf tenslotte op hoe je de komende periode zelf verder bezig wil gaan met gezond leven. Het werkt vaak goed om kleine haalbare doelen voor jezelf te stellen, bijvoorbeeld 2x per week sporten of elke dag 200g groenten eten.

Natuurlijk kun je me ook gewoon blijven volgen op Facebook en Instagram. Daar plaats ik regelmatig links naar artikelen, of foto’s van wat ik op dat moment doe. Nogmaals ontzettend bedankt voor al jullie enthousiaste reacties.

Groetjes, Marloes

Hoe ga jij verder met gezond leven? Heb je verzoekjes?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. Elle 7 jaargeleden

  Hee! Ik heb afgelopen maand geprobeerd veel te veranderen. Zo fitness ik bijna elke dag. Ik heb een week super clean en gezond gegeten. Alleen ben ik heel perfectionistisch. Dus nadat ik een stukje chocolade op had en een croissant was ik o teleurgesteld en dacht ik ik heb het verpest eet ik weer ongezond. Ik kan gewoon geen evenwicht vinden, heb je hier tips voor want zit op deze manier echt niet goed in mijn vel:(

  Groetjes,
  Elle

  Reageer
  • Marloes 7 jaargeleden

   Ik denk dat ik hier binnenkort een artikel aan wijd 🙂

   Reageer
 2. Tamara 7 jaargeleden

  Ik vind het wel erg herkenbaar wat Laura zei over haar genietmomentje. Dat ze dan later dacht: “He…ik had het beter niet kunnen doen”.
  Dat heb ik ook meestal wel heel sterk.
  Achteraf toch spijt.

  Reageer
  • Marloes 7 jaargeleden

   Das zooooo jammer!! Geen spijt hebben 🙂

   Reageer
  • Laura 7 jaargeleden

   Het is ook een kwestie van leren.. den dat we samen echt moeten leren genieten 🙂 Zet m op!

   Reageer
 3. barbara 7 jaargeleden

  Ik ga zeker door. Gezonde dingen op brood. S avonds gezonde snacks of yoghurt of fruit. 3 keer sporten… Januari heb ik mijn doelen niet gehaald. Maar damage control is gelukt. Niets aangekomen en elke week 3 keer gesport. Het was een drukke en hectische maand en 2 weekeindjes weg. Ik ben nu pas met de weekmenu s begonnen???? . Leuk om elke 2 weken een herinnering/motivatie te krijgen.

  Reageer
  • Marloes 7 jaargeleden

   Super goed Barbara! Doel dus eigenlijk wel een beetje behaald 🙂

   Reageer
 4. Tamara 7 jaargeleden

  Ik vroeg me ineens af of je al een 2e of zelfs 3e keer naar yoga was gegaan!?

  Reageer
  • Marloes 7 jaargeleden

   Haha, nog niet, omdat ik al afspraken had staan op de tijd dat er yoga is. Maar vanaf volgende week heb ik het iedere vrijdag geblokt in mijn agenda!

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.