Eetdagboek van een maandag

Eetdagboek van een Maandag – What I Eat in a Day #22

Zoals elke maand, laat ik je weer een dag zien wat ik eet en drink. Ik merk dat jullie dit nog steeds super leuke video’s vinden om te zien, dus we gaan er lekker mee door! Mocht jij een verzoekje hebben voor een bepaalde dag, laat het me dan zeker even weten.

Mijn eetpatroon deze maandag

Zoals je misschien wel weet, eet ik niet vegetarisch. Ik houd mijn calorieën niet precies bij maar ik eet op gevoel. Ik weet mijn lichaam ongeveer nodig heeft en ik vertrouw op mijn borrelende buik ;). Op deze dag sportte ik niet, wat betekent dat ik vaak iets minder eet dan op een dag dat ik wel sport.

De hele dag at ik relatief gezond. ‘s Avonds kreeg ik heel veel zin in een glaasje Sambuca, die ik besloot te nemen. Ik vind het belangrijk om mezelf af en toe iets minder gezonds te gunnen, hierdoor houd ik mijn gezonde leefstijl vol.

Iedereen is anders

Dit eetpatroon past bij mij, ik voel me er fijn bij. Iedereen is echter anders! Zoals altijd, raad ik je daarom aan om mijn patroon niet klakkeloos over te nemen. Misschien beweeg jij veel meer dan ik, is je stofwisseling anders of reageer je niet goed op bepaalde producten die ik gebruik. Ga daarom op zoek naar een leefstijl die bij jóu past.

Mocht je er zelf echt niet uitkomen, ga dan eens langs bij een diëtist bij jou in de buurt. Wist je dat de diëtist vergoed wordt uit het basispakket van je zorgverzekering!?

Ik hoop dat je deze video weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Herken jij dingen uit mijn eetpatroon?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram