Een week vegetarisch eten
| 19 juli 2021

Een week vegetarisch eten! – Challenge met Sven…

Ik had nooit gedacht dat dit moment zou komen…en dan nog wel oprecht als voorstel van Sven! Wij hebben onszelf de uitdaging gesteld om een week vegetarisch te eten. Zoals je weet is het al tijden mijn streven om (veel) minder vlees te eten. Ik vind dat goed voor het milieu en voor het dierenwelzijn en ik weet dat wij als mens eigenlijk helemaal niet perse vlees nodig hebben. Manlief Sven stond hier echter niet zo voor open…vandaar dat we bij de avondmaaltijd nog regelmatig vlees eten.

In deze video zie je hoe het ons af gaat als we een week vegetarisch moeten eten. Ik kan je alvast verklappen: het was achteraf niet de allerbeste week om deze uitdaging aan te gaan… We hadden het op sommige momenten flink moeilijk.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Eet jij (af en toe) vegetarisch?

4 reacties

  1. Oohhh….heerlijk!
    En het is me duidelijk: Sven vindt die salade niet lekker 🤣🤣🤣. Voor de rest…is Sven echt dik geslaagd hoor.
    Het viel mijn dochter meteen op dat Sven geen shirt aan had, haha. Die zat hier enthousiast te roepen: Sven blote buik 🙈🤣.
    Dus voor deze…dank aan Sven, wij hebben genoten van de challenge 🥰.

  2. Top dat jullie dit uitproberen. Ik vind de juicy steak dus echt vies, haha. Probeer eens een seitan steak. Is minder bewerkt. Ik ben al 30 jaar vegetariër en mijn man zelfs al langer. Wij vinden als supermarkt vegetarische vleesvervanger alleen lekker: kipstuckjes van de vegetarische slager, geroockte speckhes ook van de vegetarische slager, de beyond burger van de albert heijn en soms op zaterdag de vegetarische bitterballen of kroketten van mora/vegetarische slager. Ik heb lidl producten geprobeerd maar die vind ik niet lekker. Falafel en tofu of tempeh en seitan eten wij ook geregeld. Succes!

  3. O ja, ik eet af en toe wel vis. Daar heb ik geen probleem mee. Mijn man wel. Die eet ook geen vis! Dus prima, een keertje sushi wat mij betreft!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram